Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 31.10.
Nedjeljna večer donosi hit serije i filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 31.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 31. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje na rasporedu je još jedna audicijska epizoda Supertalenta koja garantira večer punu zabave uz nove kandidate i njihove jedinstvene talente. Još je jedan zlatni gumb ostao neiskorišten, a tko će ovoga puta zasjati na pozornici, tek ostaje za vidjeti.

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:30 sati
Will je odlučio napisati dramu o životu Julija Cezara. Samo, kako će predstaviti ubojstvo? Njezinom Veličanstvu sigurno se neće svidjeti drama o ubojstvu šefa države, a Robertu Greeneu je osobito stalo da Willa proglasi izdajicom.

Korijeni, HTV 2 u 22:10 sati
Kunta je otet u Africi 1767. i prodan britanskim trgovcima robljem. Nakon što stigne u Annapolis u Marylandu, kupuje ga John Waller, vlasnik plantaže u Virginiji.

FILMOVI

Planina između nas, RTL u 20:15 sati
Zaglavivši nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranca mora se povezati kako bi preživjeli ekstremne uvjete izolirane snijegom prekrivene planine. Kad shvate da pomoć ne dolazi, krenu na opasno putovanje preko stotina kilometara divljine potičući jedno drugo da izdrže i otkrivajući snagu koju nisu smatrali mogućom.

Rocky 2, RTL 2 u 20:15 sati
U razdoblju nakon proslavljenog meča za krunu svjetskoga boksačkog prvaka, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) uživa u svome uspjehu i novcu, ali kada se planirana uloga u unosnoj televizijskoj reklami izjalovi Rocky je primoran zaposliti se u tvrtki za pakiranje mesa u kojoj uskoro dobija otkaz. Kada se Rockyju učini da je situacija postala bezizlazna, stiže mu neočekivani poziv na revanš s Apollom.

Ratna pravila, Doma TV u 21:35 sati
Kad izbiju demonstracije u Jemenu pukovnik Terry Childers (Samuel L. Jackson) i postrojba marinaca imaju zadatak probiti se do američkog veleposlanstva te evakuirati veleposlanika i njegovu obitelj bude li potrebno.Pošto demonstranti otvore vatru na veleposlanstvo, bace eksploziv i i tri marinca poginu, Childers nema izbora; naređuje otvaranje vatre pri čemu bude ubijeno osamdesetak demonstranata.

Izvan sebe, RTL u 22:40 sati
Izvan tijela naći će se Ben Kingsley koji glumi izuzetno bogatog, ali neizlječivo bolesnog čovjeka koji će učiniti nešto radikalno kako bi preživio. Odlučuje prenijeti svoju svijest u zdravo tijelo mladog, nepoznatog čovjeka. Tek kada počne uživati u svojoj besmrtnosti, shvaća koliku je cijenu morao platiti.

Poslije svega, Nova TV u 23:05 sati
Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala