Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.10.
Za subotnju večer u ponudi su hit filmovi različitih žanrova!

TV Preporuke dana – Subota 30.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 22:45 sati
Dokazi u istrazi ubojstava odvlače ekipu u jednom smjeru, no nestanak glavnog sumnjivca tjera Elizabeth da pojača vlastitu istragu. Bevan radi na slučaju Kamare, a Walker napreduje u istrazi Bancroftice.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 23:35 sati
Charlie i Becker sve se više uvlače u svoju lažnu ljubavnu vezu. Charlie prvi put testiraju jednim opasnim zadatkom, a Kurtzov tim utrkuje se s vremenom jer žele spriječiti kobnu pogrešku.

FILMOVI

James Bond: Zlatno oko, Doma TV u 19:55 sati
Ovo je prvi film o Jamesu Bondu sa slavnim Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi. Oboružan nepresušnim količinama prepoznatljivoga britanskog šarma i smisla za humor, Brosnan se već u prvom nastupu dokazao kao pravi nasljednik legendarnih prethodnika.

Pijev život, HTV 1 u 20:10 sati
Oscarom nagrađeni redatelj Ang Lee donosi veličanstvenu priču prema bestseleru Yann Martela. Ovaj film predstavlja iznimno ostvarenje koje govori o velikim idejama - vjeri, nadi i borbi za opstanak.

Priča o igračkama 3, RTL u 20:15 sati
U trećem dijelu popularnog animiranog serijala, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

Ben Hur, Nova TV u 20:15 sati
Nova adaptacija romana Lewa Wallacea Ben Hur: A Tale of The Christ iz 1880. godine. Ostavši bez titule, odvojen od obitelji i žene koju voli, Ben Hur biva zarobljen na rimskim galijama. Nakon godina provedenih na moru, vraća se u domovinu i traži osvetu.

Snaga je u meni, Doma TV u 22:25 sati
Dirljiva priča temeljena na knjizi Stronger Jeffa Baumana, žrtve bombaškog napada za vrijeme Bostonskog maratona 2013. godine. Jake Gyllenhaal glumi preživjelog Jeffa Baumana koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom.

Nadarena, RTL u 22:30 sati
Frank je samac koji odgaja čudo od djeteta, svoju nećakinju Mary. Frankovi planovi za Maryn normalni život propadaju kad Frankova majka Evelyn otkrije njezine matematičke sposobnosti, a njezini planovi prijete da ih razdvoje.

Ukradeni identitet, Nova TV u 22:40 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam.

3 dana za ubojstvo, HTV 1 u 22:55 sata
Iz pera genijalnog Luca Bessona dolazi napeta uspješnica o umirovljenom špijunu (Kevin Costner) koji se vraća na još jedan zadatak u zamjenu za svoj život!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala