Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saga o Joeu Exoticu se nastavlja: stigao trailer za Tiger King 2
Sredinom studenog na Netflix stiže druga sezona prošlogodišnje hit dokumentarne serije

Saga o Joeu Exoticu se nastavlja: stigao trailer za "Tiger King 2"

Foto: YouTube

Američki najluđi vlasnici velikih mačaka se vraćaju na male ekrane u još luđem nastavku Netflixove hit serije!

Dakako, riječ je o dokumentarnoj seriji Tiger King koja je u SAD-u prošle godine bila najgledanija serija na Netflixu, a zaludila je i ostatak svijeta – pogotovo jer je objavljena tijekom tadašnjeg početka izolacije zbog pandemije u ožujku 2020. i svi su tražili sadržaje na streamingu da vrijeme brže prođe. Nastavak jednostavno nazvan Tiger King 2 donosi još uzbuđenja i drame, samo što je Joe Exotic taj koji je sad u kavezu: i dalje je u zatvoru.

U opisu nove sezone stoji da dok je Joe Exotic još uvijek u zatvoru, njegova vječna neprijateljica Carole Baskin uskoro će postati vlasnica njegovog nekadašnjeg zoološkog vrta, a otkrivaju se i nove motivacije, pozadinske priče i tajne najpoznatijih američkih vlasnika velikih mačaka. Osim Baskin vraćaju se Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover i James Garretson u još jednoj sezoni o ubojstvu, kaosu i ludilu.

Podsjetimo, nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha ove serije mnoge su mreže planirale daljnje projekte o Tiger Kingu, ali s vremenom su neki odustali jer je interes za Joea Exotica i tematiku polako nestajao. Hoće li Tiger King vratiti staru slavu i ponovno potaknuti na snimanje igrane serije, te može li druga sezona ponoviti uspjeh prve – saznat ćemo za manje od mjesec dana.

Tiger King 2 na Netflixu od 17. studenog!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala