Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David E. Kelley radi novu dramsku seriju The Missing za Peacock
Riječ je o adaptaciji detektivskog romana "The Missing File" izraelskog autora Drora A. Mishanija

David E. Kelley radi novu dramsku seriju "The Missing" za Peacock

Foto: Depositphotos

David E. Kelley sklopio je posao s novom streaming kućom!

Projekt je u ko-produkciji Keshet Studios i Universal Television, a Kelley će biti showrunner, scenarist i izvršni producent serije. Poznati filmaš naglasio je: "Jako su me zaintrigirali Drorovi romani i sam lik Avrahama tako da sam odmah prihvatio mogućnost da ih pretvorim u seriju."

The Missing File prva je u seriji romana o Avrahamu Avrahamu čija je vjera u čovječanstvo ujedno i njegova supermoć kad je u pitanju pronalazak istine, a roman je originalno objavljen još 2011. godine na hebrejskom da bi ga dvije godine kasnije HarperCollins objavio u Sjevernoj Americi. Mishani je dosad objavio četiri knjige u seriji (The Missing File, The Possibility of Violence, The Man Who Wanted to Know, Three), a prevedene su na više od 20 jezika. Prvi i drugi roman već su dobili svoju izraelsku televizijsku ekranizaciju i to 2019. godine pod nazivom Missing File.

David E. Kelley tijekom godina je radio serije za razne streaming servise, podsjetimo se: Goliath za Amazon Prime, Anatomy of a Scandal i The Lincoln Lawyer za Netflix, Big Shot za Disney+, Nine Perfect Strangers za Hulu, Love and Death za HBO Max za koji je još producirao i radio za scenariju za nagrađivanu dramsku seriju Male laži. Producirao je i Veliko nebo za ABC i Hulu.

Hoće li The Missing biti još jedan Kelleyev hit, trebali bismo saznati tijekom 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala