Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za treću sezonu serije A Discovery of Witches otkriva kraj sage
Predstavljen je trailer za treću sezonu koja donosi nadnaravnu revoluciju i kraj magične priče

Trailer za treću sezonu serije "A Discovery of Witches" otkriva kraj sage

Treće i posljednje poglavlje fantastične sage A Discovery of Witches uskoro će ugledati svjetlo dana, a AMC nas je počastio i trailerom za finalni dio priče, koji nam najavljuje što će nas sve čekati kada se serija vrati u posljednjoj sezoni.

Trailer nam najavljuje kako će se posljednja sezona baviti Peterom Knoxom i posljedicama njegovog stravičnog čina s kraja druge sezone. Također će jedna od glavnih tema biti dolazak potomka vampira i vještice u ovaj magični svijet.

Prve scene treće sezone prikazuju nam sada trudnu Dianu Bishop, koja na leđima ima ogromnu metu radi nevjerojatne moći koju će imati njena djeca, koju je začela s vampirom Matthewom Clairmontom. Njena trudnoća velika je povreda vještičjih pravila koja zabranjuju vezu između vještica i vampira i čini se kako bi ta povreda pravila mogla izazvati sveopći rat.

Serija je nadahnuće našla u trilogiji All Souls Trilogy, koju potpisuje Deborah Harkness, a prati Dianu Bishop, povjesničarku koja je potomak vještica, koja biva uvučena u svijet magije nakon što otkrije magičnu knjigu u oksfordskoj Bodleian knjižnici.

Teresa Palmer i Matthew Goode nalaze se u ulogama Diane i Matthewa, a u ostatku glumačke ekipe nalaze se Owen Teale, Malin Buska, Alex Kingston, Aiysha Hart, Edward Bluemel, Lindsay Duncan, Peter McDonald, Trevor Eve, Gregg Chillin, Adelle Leonce, Tanya Moodie, Daniel Ezra, Toby Regbo, Steven Cree, Jacob Ifan, Ivanno Jeremiah, Greg McHugh, Olivier Huband, Paul Rhys i Parker Sawyers.

Treća sezona serije A Discovery of Witches na AMC+ bi trebala stići u siječnju 2022. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala