Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnja sezona hit serije Ozark stiže u siječnju
Netflix je objavio datum premijere, a sezona će biti podijeljena u dva dijela

Zadnja sezona hit serije "Ozark" stiže u siječnju

Foto: YouTube

Konačno se zna datum premijere finalne sezone hvaljene serije Ozark: stiže 21. siječnja 2022. godine na Netflixu s prvih sedam epizoda, a druga polovica sa sedam epizoda bit će dostupna kasnije te godine.

Dosadašnje tri sezone imale su po 10 epizoda tako da su obožavatelji bili oduševljeni što će posljednja, četvrta, imati čak četiri više. Netflix se na podjelu sezone u dva dijela odlučio još u srpnju prošle godine kad je showrunner serije Chris Mundy rekao da je oduševljen što su dobili priliku za još jednu sezonu koja će dovršiti sagu obitelji Byrde.

Radnja dakle prati spomenutu obitelj koja se na inicijativu oca obitelji, Martyja Byrdea (Jason Bateman), seli u planinsko područje Ozark kako bi mogao proširiti kriminalno carstvo moćnog narko bossa, ali ništa neće ići po planu.

Glumačku postavu zadnje sezone čine poznata lica: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker i Veronica Falcón.

Serija Ozark osvojila je i kritiku i publiku, a među nagradama ima i tri Emmyja: Julia Garner ih je osvojila 2019. i 2020. za najbolju sporednu glumicu, a Jason Bateman je 2019. godine dobio Emmy za najbolju režiju za epizodu Ozark: Reparations.

U nastavku pogledajte kratki video s datumom premijere koji je Netflix jučer objavio.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala