Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney pomaknuo datume premijera za Marvel filmove i Indiana Jones 5
Na nastavke hitova "Black Panther", "Doctor Strange" i "Thor" ćemo čekati nešto dulje od planiranog

Disney pomaknuo datume premijera za Marvel filmove i "Indiana Jones 5"

Foto: YouTube

Marvelovi obožavatelji morat će se malo dulje strpiti na nove nastavke omiljenih filmova.

Disney je malo pomaknuo planove za svojih nekoliko filmova tako da nastavak blockbustera Doctor Strange naziva Doctor Strange in the Multiverse of Madness umjesto 25. ožujka 2022.stiže 6. svibnja 2022. Četvrti film u Thor franšizi Thor: Love and Thunder sa 6. svibnja 2022. pomaknut je na 8. srpnja 2022., a Black Panther: Wakanda Forever umjesto 8. srpnja 2022. gledat ćemo od 11. studenog 2022. Ovi pomaci utjecali su i na The Marvels koji su sad planirani za početak 2023., a treći film o Ant-Manu naslova Ant-Man and the Wasp: Quantumania dobio je premještaj sa 17. veljače 2023. na 28. srpnja 2023.

Novi datumi utjecali su na još jedan naslov, a riječ je o petom filmu u Indiana Jones franšizi. Zasad neimenovani film s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi stići će čak godinu dana kasnije: umjesto 29. srpnja 2022. planiran je za 30. lipnja 2023.

Izvori iz Disneya navode kako odgode nisu motivirane zaradom u kinima (Shang-Chi i legenda o deset prstenova zaradio je 414 milijuna dolara što je u vrijeme pandemije sasvim odlična brojka), već time što produkcija na svemu kasni zbog trenutne situacije u svijetu – a kako su filmovi povezani, tako su i odgode svih naslova nužne. Što se tiče novog Indiane Jonesa, Ford je ozlijedio rame na snimanju u lipnju zbog čega je glumac morao uzeti dulju pauzu za oporavak.

Marvel, 20th Century Fox i Disney maknuli su još četiri nepoznata naslova s rasporeda za 2023., a Marvel je nepoznati naslov pomaknuo s 10. studenog na 3. studenog 2023. godine.

Sljedeći film iz Marvel Cinematic Universea jest Eternals iliti kod nas preveden kao Vječnici, a u kina nam dolazi 4. studenog ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala