Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Smiješna strana povijesti napokon dobiva nastavak
Mel Brooks se prima pisanja scenarija za seriju koja će biti nastavka kultnog filma iz 80-ih

"Smiješna strana povijesti" napokon dobiva nastavak

Legendarni Mel Brooks napokon će ispuniti obećanje koje fanovi čekaju već punih četrdeset godina! Napokon stiže nastavak filma Smiješna strana povijesti, povijesne komedije u kojoj su glumili Dom DeLuise, Gregory Hines i Madeline Kahn, koja je parodirala hollywoodske epske spektakle.

Serija će nositi naziv Smiješna strana povijesti, Drugi dio, a Brooks će na seriji raditi kao izvršni producent, ali i kao scenarist. To će mu biti prvi projekt nakon 2009. godine. Scenarij za osam planiranih epizoda krenut će s pisanjem već ovog mjeseca.

Produkcija serije trebala bi krenuti u proljeće 2022. godine, a bit će direktan nastavak filma iz 1981. godine. "Jedva čekam još jednom ispričati pravu istinu o svim izmišljenim pričama za koje je svijet prevaren da su prava povijest.", rekao je 95-godišnji Brooks u izjavi za medije.

Serija je nastala iz šale originalno predstavljene na kraju filma, gdje se nagovještavaju teme kao što su Hitler na ledu i vikinški pogreb. Hoće li to zaista biti dio tema koje će ova serija obrađivati za sada nije poznato, ali vjerujemo da će biti jednako bombastično kao original, koji je pokrivao teme kao što su Kameno doba, Stari zavjet, drevni Rim, Španjolska inkvizicija i Francuska revolucija.

S 95 godina teško da će se Brooks primiti i glumačke uloge - u originalu se našao u nekoliko uloga - ali se s njime nikada ne zna pa nas možda iznenadi s nekom manjom ulogom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala