Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen redateljski prvijenac Maggie Gyllenhaal
Glavne uloge u filmu "The Lost Daughter" imaju Olivia Colman, Dakota Johnson i Jessie Buckley

Predstavljen redateljski prvijenac Maggie Gyllenhaal

Netflix je objavio trailer za film The Lost Daughter, redateljski prvijenac glumice Maggie Gyllenhaal, koji joj je već donio nagradu za najbolji scenarij na filmskom festivalu u Veneciji, gdje je film imao svoju svjetsku premijeru.

Film u kojem glavne uloge imaju oskarovka Olivia Colman te Jessie Buckley i Dakota Johnson, već je prikazan na nekoliko filmskih festivala, u kinima će se naći već u prosincu, par tjedana prije premijere na Netflixu.

Gyllenhaal je scenarij napravila prema romanu Elene Ferrante iz 2006. godine, a bavi se Ledom (Colman), koja tijekom svog ljetnog godišnjeg odmora uz obalu postane opčinjena mladom majkom i njenom kćeri dok ih promatra na plaži. Promatrajući njihov odnos Ledu preuzimaju sjećanja na vlastiti užas, zbunjenost i napetost ranog majčinstva. Nepromišljenost ju vodi u neobičan svijet njenog vlastitog uma gdje je prisiljena suočiti se s neuobičajenim izborima koje je napravila kao mlada majka i njihovim posljedicama.

Nakon prikazivanja na raznim filmskim festivalima, posebnu su pohvalu dobile upravo glumačke izvedbe glavnih glumica, kojima se u glumačkoj ekipi pridružuju Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk, Paul Mescal, Alba Rohrwacher, Jack Farthing, Oliver Jackson-Cohen, Panos Koronis, Robyn Elwell, Ellie Blake i Athena Martin.

Film će se u kino-dvoranama naći 17. prosinca, prije nego stigne na Netflix 31. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala