Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


FX otkazao svoju novu seriju Y: The Last Man
Showrunnerica serije se nada da će se priča nastaviti na nekoj drugoj mreži

FX otkazao svoju novu seriju "Y: The Last Man"

Foto: YouTube

Samo koji tjedan prije završetka prve sezone serije Y: The Last Man obožavatelji su dobili loše vijesti: druge sezone neće biti, barem ne od FX-a za Hulu.

Vijest je podijelila showrunnerica serije Eliza Clark na svom Twitteru gdje je zahvalila FX-u i cijeloj kreativnoj ekipi za sve što su napravili za seriju, uz nadu da će se serija nastaviti na nekoj drugoj mreži.

"Saznali smo da FX neće nastaviti s drugom sezonom serije Y: The Last Man za Hulu. Nikad u životu nisam bila tako predana priči i još imam toliko toga za ispričati. Imali smo odličan tim koji je radio na seriji, rodno raznolik, predvodili su ga vrsni umjetnici, žene na svakom uglu produkcije... Ovo je bio projekt na kojem se najviše surađivalo, kreativno nas je ispunjavalo i bilo je nešto najljepše na čemu sam radila. Stvarno ne želimo da završi", napisala je.

FX i Hulu nisu imali komentara na otkazivanje. Podsjetimo, premijera prve tri epizode Y: The Last Man bila je 13. rujna, a riječ je o ekranizaciji istoimenog stripa koji su osmislili i napravili Brian K. Vaughan i Pia Guerrara. Radnja prati preživjele kataklizmičkog događaja koji je ubio sve ljude i životinje na Zemlji s Y kromosomom osim jednog cisgender muškarca Yoricka Browna (Ben Schnetzer) i njegovog majmuna. U ostalim ulogama su Diane Lane, Ashley Romans, Olivia Thirlby, Juliana Canfield, Elliot Fletcher, Marin Ireland, Amber Tamblyn i Diana Bang. Sve epizode prve sezone su režirale žene.

Serija Y: The Last Man je dobila sasvim solidne kritike i ima prosječnu gledanost. Prva sezona ima 10 epizoda od kojih je osma prikazana jučer, a finale bi trebalo biti 1. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala