Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže deseta sezona serije Vera
Nekonvencionalna, ali sjajna viša inspektorica Veru Stanhope vraća se na naše male ekrane

Stiže deseta sezona serije "Vera"

Deseta sezona serije Vera prikazuje se od petka 22. listopada u 21 sat na Drugom programu HRT - HTV 2. Dobitnica BAFTA-e i Zlatnog globusa Brenda Blethyn glumi nekonvencionalnu, ali sjajnu višu inspektoricu Veru Stanhope u ovoj popularnoj kriminalističkoj seriji. Čudna i neglamurozna Vera svijetu pristupa sa zajedljivom duhovitošću, lukavošću i hrabrošću, a nedostatak šarma itekako nadoknađuje mudrošću i pronicljivošću.

Vera i njezin pouzdani tim istražuju tragične i zanimljive slučajeve, progone nemilosrdne ubojice, rješavaju složene zagonetke i otkrivaju tajne koje su katkad i preintimne. Ova vrhunska drama smještena u slikovite northumberlandske pejzaže nadahnuta je bestselerima i likovima cijenjene književnice Ann Cleeves.

Kad ovrhovoditelji u prvoj epizodi pokušaju zaplijeniti dom Freddieja Gilla, nađu ga ustrijeljenog u dnevnom boravku.

Viša inspektorica Vera Stanhope (B. Blethyn) vodi istragu i uskoro shvaća da Freddiejev život nije bio ni blizu njegove razmetljive slike za javnost. Sa svojim vjernim narednikom Aiden Healyjem (K. Doughty) Vera saznaje da je Freddie pozajmljivao kako bi spasio tvrtku koja je propadala, a u zadnje vrijeme se i udaljio od supruge i sina.

Otkriće da je i Freddiejeva supruga Jade nedavno izgubila oca vodi Veru na trag obiteljskih tajni i davno zakopanih zamjerki.

Naslovne uloge tumače Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison i Ibinabo Jack.

Scenarij potpisuju Paul Logue, Colette Kane, Sally Abbott i Paul Matthew Thompson, a režiju Paul Gay, Rob Evans, Delyth Thomas i Carolina Giammetta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala