Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.10.
Današnja večer donosi nešto slabiji izbor serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 15.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Na periferiji Brokenwooda napuštena je psihijatrijska ustanova, ruševna i jezovita, idealno utočište lokalnim tinejdžerima kojima je glavna zabava da se napiju pa jedni druge straše među razvalinama. Ali jedan mladi par oduzme se od straha nakon što u bivšem bolničkom krilu nabasa na truplo.

Genijalna prijateljica, HTV 2 u 22:40 sati
Lila se službeno zaruči sa Stefanom. Njih dvoje planiraju vjenčanje. Usto, Stefano odluči uložiti u cipele koje Lila dizajnira te ulazi u posao s Cerullima. Elena se, pokušavajući održati korak s prijateljicom, zaručuje s Antonijem prema kojemu, međutim, ne osjeća istinsku ljubav.

FILMOVI

Nakon Münchena, HTV 3 u 20:05 sati
Bez obzira na to jeste li ga doživjeli uživo, jeste li naknadno saznali za njega ili uopće nikada niste čuli za pokolj u Münchenu, ovaj je događaj zauvijek promijenio vaš život. 5. rujna 1972., desetog dana Olimpijskih igara u Münchenu, palestinska teroristička organizacija Crni rujan upala je u hotel izraelskih sportaša. Cijeli je svijet na televiziji uživo promatrao otmicu i ubojstvo 11 talaca.

Pogled s neba, HTV 1 u 20:10 sati
Pukovnica Katherine Powell (Mirren) vodi tajnu misiju hvatanja terorističke skupine koji se nalaze u sigurnoj kući u Nairobiju, u Keniji. Kad Powell sazna da teroristička skupina planira provesti samoubilački napad, njezina misija je sada njihovo ubojstvo. Steve Watts pronalazi sigurnu kuću i priprema sve za njezino uništenje, ali tada shvati da se devetogodišnja djevojčica nalazi u njoj.

Ja, ja i Irena, RTL u 23:15 sati
Nakon 17 dugih godina policijske službe, mještani Rhode Islanda i dalje ne cijene dobroćudnog policajca Charlieja Baileygatesa (Jim Carrey). Zamjenski otac trojici neobičnih dječaka, divan čovjek i uzoran djelatnik, polako počinje ludjeti jer mještani na njegovu dobrotu uvijek odgovaraju ponižavanjem. Skupljeno nezadovoljstvo i razočaranje u Charlieju izazovu simptome podvojene ličnosti: njegova druga strana je opaki Hank, kombinacija prljavog Harryja i okorjelog ženskaroša.

Tu sam pred tobom, Nova TV u 23:15 sati
Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala