Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro stiže druga sezona serije Školsko zvono
Druga sezona najavljena je novim trailerom, a vraća se originalna glumačka ekipa serije

Uskoro stiže druga sezona serije "Školsko zvono"

Novi nastavci serije Školsko zvono u drugoj će sezoni stići na Peacock već ovog studenog, a ponovno ćemo gledati i poznata lica. Originalni glumci Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Thiessen, Elizabeth Berkley-Lauren, Mario Lopez i Lark Voorhies vraćaju se u svoje poznate uloge.

Nova sezona, koja se sastoji od deset polusatnih epizoda, pratit će studente koji se pripremaju za natjecanje u Southern California School Spirit.

Daisy (Haskiri Velazquez) je odlučna ne dopustiti da ju ometu "Bayside gluposti", ali kada novi slatki student postane predstavnik učeničkog vijeća, ona se odjednom nađe potpuno izgubljena.

Mac (Mitchell Hoog) to natjecanje vidi kao priliku da napokon izađe iz očeve sjene. Jamie (Belmont Cameli) se oslanja na Lexi (Josie Totah) tijekom razvoda njegovih roditelja dok se Lexi bori s time kako imati više razumijevanja. Aisha (Alycia Pascual-Peña) traži zamjenu za otkazani nogomet, a DeVante (Dexter Darden) se zaljubljuje u bogatu Bayside djevojku.

Slater (Lopez) i nanovo slobodna Jessie (Berkley-Lauren) počnu se zbližavati unatoč svojoj uzburkanoj ljubavnoj prošlosti.

Dustin Diamond i Dennis Haskins su jedini članovi originalne glumačke ekipe koji se nisu pojavili u prvoj sezoni ovog reboota. Diamond je čak bio u pregovorima za pojavljivanje u drugoj sezoni, ali je u međuvremenu preminuo od raka.

Što u drugoj sezoni serije Školsko zvono čeka učenike srednje škole Bayside doznat ćemo 24. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala