Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Za tjedan dana kreće 9. sezona The Blacklist, stigao prvi trailer
Kratki teaser je tu da nam najavi nastavak napete priče nakon tragičnog završetka 8. sezone

Za tjedan dana kreće 9. sezona "The Blacklist", stigao prvi trailer

Foto: YouTube

Početkom listopada objavljen je poster za devetu sezonu kriminalističke serije The Blacklist, a sad je konačno predstavljen prvi teaser trailer!

Nova sezona kreće za nekoliko dana, ali moramo vas upozoriti da najava u manje od 20 sekundi sadrži spoiler za sve koji još nisu pogledali finale osme sezone!

Prije mjesec dana NBC je potvrdio kako će se deveta sezona nastaviti dvije godine nakon smrti Elizabeth Keen (Megan Boone), a radnja će se fokusirati na policijsku jedinicu koja više nije u istom sastavu nakon njezine smrti, te na to da je Raymond Red Reddington (James Spader) trenutno na nepoznatoj lokaciji – ali govori kako putovanje još nije završeno. Ipak, agent Ressler (Diego Klattenhoff) u najavi se obraća nekome riječima "je li uzalud umrla ovisi o tebi" (govori o Liz), a kratko vidimo i agenticu Park (Laura Sohn) i Coopera (Harry Lennix).

U opisu sezone stoji kako se svaki lik sad nalazi na raskrižju života, ali će ih zajednički interes opet okupiti na originalnu misiju: ukloniti opasne kriminalce s crne liste. U (novoj) potjeri naletjet će na još strašnije protivnike, nezamislive zamjere i neočekivane izdaje koje će ih sve ugroziti i potaknuti osvetu iz prošlosti – sve predvođeno najgorim kriminalcem od svih: Reddingtonom.

Osim Boone koja je svojevoljno napustila seriju, otišao je i njezin tvorac Jon Bokenkamp.

Deveta sezona serije The Blacklist kreće 21. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala