Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrpa poznatih likova u prvom traileru za novi Vrisak!
Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette vraćaju se u lovu na novog ubojicu u filmu "Vrisak 5"

Hrpa poznatih likova u prvom traileru za novi "Vrisak"!

Foto: YouTube

Tu su Neve Campbell kao Sidney Prescott, Courteney Cox kao Gale Weathers i David Arquette kao šerif Dewey Riley koji će probati pomoći novim likovima preživjeti još jednog ubojicu s maskom – takozvanog Ghostfacea, a kao i u svakom filmu dosad, malo njih će izvući živu glavu.

Najava počinje sa scenom koja je vrlo slična onoj s Drew Barrymore u prvom, originalnom Vrisku 1996. godine, samo što ovaj put ubojica šalje poruke novom liku, Tari (Jenna Ortega), prije nego što onemogući sigurnosni sustav i situacija postane krvoproliće.

Poznati likovi objasnit će novima da ubojica napada ljude povezane s originalnim ubojicama, a Sidney se nastoji pripremiti na novi krvavi obračun uz riječi: "Ovo sam već prošla... previše puta."

Režiju potpisuju Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, a scenarij James Vanderbilt i Guy Busick. Među novim glumcima su Jack Quaid, Melissa Barrera, Dylan Minnette, Mason Gooding, Kyle Gallner, Sonia Ammar, Mikey Madison, Jasmin Savoy Brown i Reggie Conquest. Među poznatim licima je i Marley Shelton kao policajka Judy Hicks iz Vriska 4.

Prvi Vrisak režirao je pokojni Wes Craven, a film je doživio toliki uspjeh u kinima da je Craven napravio još tri filma (Vrisak 2, Vrisak 3, Vrisak 4) u kojem su i dalje glavne uloge imali Campbell, Cox i Arquette. Nakon Cravenove smrti 2015. godine svi su bili skeptični može li se Vrisak vratiti, ali ako je suditi prema prvoj najavi za Vrisak 5 i reakcijama obožavatelja – na dobrom je putu.

Scenarist originalnog filma Kevin Williamson sad je izvršni producent, a rekao je kako je tijekom cijelog procesa novog projekta razmišljao isključivo o Cravenu i njegovoj viziji. Na svom je Instagramu još krajem 2020. napisao kako misli da bi Wes bio ponosan na film koji rade Matt i Tyler, da je oduševljen što ponovno radi s Neve, Courteney, Davidom i Marley, te da se nada kako će se obožavateljima svidjeti novi nastavak koji bi mogao dalje pokrenuti franšizu.

Vrisak 5 poznat je pod naslovom Scream i u kinima ga očekujemo 14. siječnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala