Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćaju se Lude sedamdesete
Spin-off serija nastavit će se na originalnu priču, ali će biti smještena u devedesete, a vraćaju se Red i Kitty

Vraćaju se "Lude sedamdesete"

Više od dvadeset godina nakon što se prvi put na malim ekranima pojavila serija Lude sedamdesete stiže i njen spin-off! Priča o obitelji Forman nastavit će se dvadesetak godina nakon originalne radnje te će ovu ludu obitelj odvesti u devedesete, a vratit će se i neka od omiljenih lica iz originalne serije.

Netflix je odlučio nastaviti omiljenu priču, a Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp vratit će se u svoje uloge kao Red i Kitty Forman, koji sada imaju zadatak paziti na svoju unuku - kći Erica i Donne - koja dolazi provesti kod njih ljeto.

Službeni opis nove serije otkriva nam glavnu radnju:

Pozdrav, Wisconsin! 1995. je godina i Leia Forman, Ericova i Donnina kćer, u posjetu je baki i djedu preko ljeta gdje se sprijateljuje s novom generacijom Point Place klinaca pod budnim okom Kitty i strogim pogledom Reda. Seks, droga i rock'n'roll nikad ne umiru, samo mijenjaju odjeću.

Za sada još nije poznato hoće li se još netko od originalne glumačke ekipe vratiti u svoje uloge, ali s obzirom na to da će jedan od glavnih likova biti Ericova i Donnina kćer, očekujemo barem kratko pojavljivanje Tophera Gracea i Laure Prepon.

Originalna serija na malim se ekranima pojavila 1998., a osim već spomenutih, u seriji su glumili Mila Kunis, Ashton Kutcher, Danny Masterson i Wilmer Valderrama kao i Don Stark, Tonya Roberts te Tommy Chong.

Netflix je za sada naručio deset epizoda ove nove spin-off serije, a kada bi ona trebala stići na streaming platformu, za sada nije otkriveno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala