Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.10.
Još jedna odlična subotnja filmska večer uz filmove od 20 sati do kasno u noć

TV Preporuke dana – Subota 9.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Od krvi i mesa, HTV 2 u 22:45 sati
Vivien je rastrzana između svog novog muškarca Marka i djece pa potraži savjet od susjede Mary. U međuvremenu njezina djeca otkrivaju mračnu tajnu iz Markove prošlosti zbog koje strahuju za majčin život.

FILMOVI

Troja, Doma TV u 19:55 sati
Uz neke vješto izbačene epizode iz književnog predloška, te odustajanja od uvođenja likova bogova (koji su u epu ravnopravni akteri ljudima), film se usredotočava na prikaze bitaka i sukoba glavnih likova, te na razradu njihovih odnosa, što se osobito odnosi na Ahileja, te Hektora i Parisa. U filmu glavne uloge tumače slavni Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Sean Bean i drugi.

Moje grčko vjenčanje, HTV 1 u 20:10 sati
Mlada Grkinja se zaljubljuje u ne-Grka i želi se s njim vjenčati što se nimalo neće svidjeti njenoj konzervativnoj obitelji.

Kleopatra, HTV 3 u 20:30 sati
Kleopatra redatelja Josepha L. Mankiewicza jedan je od najpoznatijih hollywoodskih filmova svih vremena, raskošno produciran te sniman na autentičnim lokacijama. Osvojio je četiri Oscara - za scenografiju, fotografiju, kostime i vizualne efekte.

Kingsman: Zlatni Krug, RTL u 21:30 sati
Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine stiže nastavak s Taron Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama, a pridružit će im se i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Pravednik 2, Nova TV u 22:20 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik.

November Man, HTV 1 u 22:25 sati
Bivši CIA operativac morat će se aktivirati, no u pitanju će ovaj puta biti zadatak sasvim osobne prirode. Suparnik će mu biti bivši učenik, a u cijelu priču uplest će se visoko rangirani dužnosnici njegove agencije te sudionici ruskih predsjedničkih izbora.

Knjižničar: Potraga za oštricom, Doma TV u 22:50 sati
Spoj duhovitih pustolovina, mitsko-mističnog traganja za povijesnim reliktom velike moći i junaka dječje nevinosti i golemog znanja rezultirao je vrlo zabavnim fimom za sve uzraste.

Sherlock Holmes: Igra sjena, Nova TV u 0:40 sati
Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala