Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hotel Transilvanija 4 ipak na streamingu Amazon Prime
Nastavak animiranih hitova na streamingu će se naći tek u siječnju 2022., a fanovi time nisu oduševljeni

"Hotel Transilvanija 4" ipak na streamingu Amazon Prime

Foto: YouTube

1. listopada u kina je trebao doći Hotel Transilvanija 4, što se nije dogodilo te su obožavatelji ostali blago rečeno razočarani. Jučer je stigla konačna vijest kako je Amazon kupio prava na prikazivanje od studija Sony tako da će četvrti, ujedno i posljednji film iz filmske franšize, biti prikazan isključivo na streamingu Amazon Prime (dogovor ne uključuje Kinu).

Prvi Hotel Transilvanija iz 2012. godine bio je veliki hit diljem svijeta, a sva tri filma (Hotel Transilvanija 2 iz 2015. i Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! iz 2018.) zaradili su odličnih 1,3 milijarde dolara. Četvrti film nosi podnaslov Transformanija i trebao je prema prvotnom planu biti prikazan i u hrvatskim kinima još tijekom ljeta.

Najnoviji zabavni animirani film s Drakulom, njegovom obitelji i prijateljima režirali su Derek Drymon i Jennifer Kluska prema scenariju koji su napisali Amos Vernon, Nunzio Randazzo te tvorac franšize i redatelj prva tri filma Genndy Tartakovsky. Adam Sandler i Kevin James ne sudjeluju u ovom filmu kao Drakula i Frankenstein, već su ih zamijenili Brian Hull i Brad Abrell. Ostalim likovima glasove su posudili Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Asher Blinkoff, Fran Drescher, Jim Gaffigan i Molly Shannon.

Hotel Transilvanija: Transformanija na streaming Amazon Prime stiže 14. siječnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala