Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ludi Begbie nastavit će sa svojim avanturama
Lik kojeg je u dva "Trainspotting" filma glumio Robert Carlyle dobit će svoju limitiranu seriju

Ludi Begbie nastavit će sa svojim avanturama

Glumac Robert Carlyle, koji je u dva Trainspotting filma pod redateljskom palicom Dannyja Boylea glumio ludog Begbieja, najavio je kako će njegov lik nastaviti svoj put u novoj avanturi. Glumac je otkrio kako u suradnji s autorom Trainspottinga Irvineom Welshom planira napraviti spin-off usmjeren na njegovog lika.

"Irvine i ja smo dosta u zadnje vrijeme pričali s nekoliko vrhunskih producenata u Londonu... Kao što znate postoji još jedna knjiga koja se zove The Blade Artist, koja je samo o Begbieju i njegovoj suludoj priči. Još smo u ranoj fazi, ali se čini obećavajuće."

Carlyle je rekao kako će "ogromna priča" odvesti Begbieja od Edinburgha do Los Angelesa i ponovno natrag tako da razmišljaju napraviti ju kao event seriju: "Mislim da razmišljamo o tome da napravimo šest jednosatnih 'televizijskih event dijelova', kako to danas nazivaju, što god to značilo. Ogromna je priča i teško je sve to staviti u sat i pol. Posebno ne ako želimo zadržati smisao knjige."

Welsh je roman The Blade Artist objavio 2016., a usmjeren je na Begbieja koji je stvorio novi život u Kaliforniji, ali se vraća u Škotsku na sprovod svog otuđenog sina. Iako je u Americi okrenuo novi list, u Škotskoj ga počne sustizati prošlost te se mora suočiti s onim što je bio i s onim što je sad.

Uz Carlylea su u Trainspotting filmovima glumili Ewan McGregor, Ewen Bremner, Johnny Lee Miller i Kelly Macdonald, ali nije poznato hoćemo li ih gledati i u ovoj priči.

Produkcija još nije krenula, ali očekujemo znati sve detalje u narednim mjesecima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala