Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Jay Leno se nakon 17 godina oprostio od Tonight Showa
Zamijenit će ga Conan O'Brien, a Leno najesen dobiva vlastitu noćnu emisiju

Video: Jay Leno se nakon 17 godina oprostio od "Tonight Showa"

PIŠE: Dario Petruševski
 
Nakon 17 godina u "Tonight Showu", legendarni voditelj Jay Leno odlučio se oprostiti od projekta i mjesto prepustiti novim snagama. Zamijenit će ga komičar Conan O'Brien, koji je publiku u emisiji, u ulozi gosta, nekoliko puta oborio s nogu, baš kao i brojni slavni gosti koji su sjeli preko puta slavnog voditelja. Tim povodom Leno je gostovao u talk showu kolegice Ellen Degeneres i prisjetio se najdražih trenutaka najdugovječnije emisije u američkoj TV povijesti, koja je prije njega u svoje 54 sezone imala samo tri voditelja.
 
 
Kad je 1992. godine Leno sjeo u fotelju legendarnog talk showa, malo je tko vjerovao da će izdržati punih 17 godina, te da će emisija uz njega ostati na vrhu popisa najgledanijih programa u SAD-u. Prvi gost bio mu je dugogodišnji prijatelj i kolega Billy Crystal, koji je začinio i njegovu posljednju emisiju, otpjevavši mu oproštajnu pjesmu. U proteklim godinama Leno je ugostio najpoznatije osobe iz svijeta filma, glazbe, politike i književnosti, a gostovanje u njegovoj emisiji oduvijek se smatralo prestižem i najboljom mogućom reklamom.
 
 
Patetičnih suza u ovom slučaju nema, jer će Jay Leno već ove jeseni nastaviti televizijsku karijeru, u vlastitoj emisiji "Jay Leno Show". Pred Conanom O'Brianom je nimalo lagan zadatak - mora opravdati povjerenje i nastaviti dugu tradiciju sjajnih zabavljača koji s vremenom postaju samo bolji i zabavniji.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala