Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 2.10.
Još jedna zabavna subotnja filmska večer uz novije filmove od 20 sati do kasno u noć

TV Preporuke dana – Subota 2.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 2. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Od krvi i mesa, HTV 2 u 23:20 sati
Helen, Jake i Natalie šokirani su kad otkriju da Vivien namjerava prodati kuću u kojoj su odrasli i otputovati s Markom. U međuvremenu se njihovi osobni problemi samo gomilaju.

FILMOVI

Snježna kraljica, RTL u 20:15 sati
Snježna kraljica s temom vječne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dječaka Kaija i djevojčice Gerde. Njihove avanture u ledenom svijetu bez emocija napisane još davne 1845. godine i danas zbog iznimne slojevitosti, svevremenske poruke i, prije svega, bujne imaginacije oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

Orlovo gnijezdo, RTL 2 u 20:15 sati
Orlovo gnijezdo je ratni spektakl s velikom internacionalnom glumačkom ekipom koju predvode Richard Burton, kao cinični vođa komandosa, i Clint Eastwood, čovjek od akcije, koji razotkriva špijune u vlastitim redovima.

Natjeravajući Amy, HTV 3 u 22:05 sati
Holden i Banky najbolji su prijatelji i autori popularnog stripa. Izvrsno se slažu sve dok ne upoznaju Alyssu, također crtačicu stripova. Holden smatra kao su on i Alyssa stvoreni jedno za drugo, ali tada sazna da je ona lezbijka. Ipak je uspijeva uvjeriti da mu pruži priliku što se ne svidi Bankyju.

Snajperist, Nova TV u 22:10 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku. No, nakon što se vratio kući Chris je shvatio da se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Birdman, Doma TV u 22:15 sati
Fantastična satira show business svijeta čiji je glavni junak Riggan Thomson, glumac kojeg svi već godinama gledaju isključivo kao superjunaka Birdmana zbog specifične trash uloge koju je jednom odigrao. Kako bi se napokon odlijepio od žutog ptičjeg kostima, posrnuli Riggan planira postaviti predstavu na Broadwayu.

Razvedi me, zavedi me, RTL u 22:15 sati
Miles Massey (George Clooney) je uspješni odvjetnik, specijaliziran za razvode, koji ima baš sve. Sve se to mijenja kada Miles nailazi na dostojnog protivnika u prekrasnoj Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones).

Iz Pariza s ljubavlju, HTV 1 u 22:40 sati
Charlie Wax je tajni agent koji je upravo poslom u Parizu. James Reece je niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj. Unatoč prividnom zadovoljstvu James bi jako volio napredovati u poslu, a najviše ga oduševljava CIA. Kada mu se pruži prilika za promaknuće on počne raditi s Charlijem na slučaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo kompliciranije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala