Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.10.
Odlične serije i filmovi različitih žanrova: dokumentarni, akcijski, komedija

TV Preporuke dana – Petak 1.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1 listopada.

SERIJE / EMISIJE

Bogu iza nogu, Nova TV u 20:20 sati
Načelnik i Bumbar se bore da osvoje naklonost zanosne poštarice., Borba postaje još zanimljivija kada se Ljubica i Đuro klade tko će je prvi osvojiti. Đuro s dečkima pomaže Bumbaru da osvoji poštaricu te u isto vrijeme sabotira načelnikovo udvaranje.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Cream Boat je šarmantno plovilo koje pućka pitoresknim brokenwoodskim kanalima. Poprište je to turističkih obilazaka, božićnih proslava, ali i djevojačkih večeri. Profesionalna tenisačica Ophelia Marley, od milja Fee, sretna je buduća mladenka.

Genijalna prijateljica, HTV 2 u 22:35 sati
Elena se i dalje školuje, no teško joj je postizati dobre rezultate. Lila, iako radi u očevoj tvornici cipela, pomaže joj u latinskome. Lila zasjeni Elenu kad cijela četvrt dozna da je zapravo Lila ta koja je pročitala sve knjige iz mjesne knjižnice.

FILMOVI

Zločinački um, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera. Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.

Ti loviš!, Nova TV u 21:30 sati
Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice - igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze… i spreman je.

47 Ronin, RTL u 23 sata
Ronin 47 vodi nas u svijet drvenog Japana i velikih ratnika još veće časti. Keanu Reeves predvodi glumačku ekipu kao Kai, koji se priključuje skupini 47 izgnanih samuraja. Film je inspiriran istinitim događajem koji se dogodio u 18. stoljeću.

Pripravnik, Nova TV u 23:20 sati
U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

Borba za Grenland, HTV 3 u 23:30 sati
Dokumentarni film pruža jedinstveni uvid u žustru raspravu o neovisnosti, jeziku i identitetu koja se vodi u suvremenom Grenlandu. Kakva je budućnost Grenlanda? Film prati četvoro odlučnih mladih Grenlanđana koji nisu složni u tome u kojem bi smjeru njihova zemlja trebala ići, ali svi se bore za bolji Grenland.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala