Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se Babylon 5
Kultna znanstveno-fantastična serija dobit će novu verziju, a vraća se i tvorac originalne serije

Vraća se "Babylon 5"

Kultna znanstveno-fantastična serija Babylon 5 pridružit će se, sad već podužoj listi rebootova i remakeova, jer ćemo uskoro imati prilike gledati potpuno novu verziju omiljene serije. Fanovi serije podijeljenih su osjećaja prema toj novoj verziji jer je originalna revolucionizirala prikaz znanstvene-fantastike na malim ekranima i to je teško nadmašiti.

Međutim, dobre vijesti su te da će J. Michael Straczyinski, tvorac i showrunner originalne serije i na ovom projektu biti u istim tim ulogama, a preko svog Twitter profila objasnio je što nas točno čeka u ovom rebootu.

Straczyinski je napisao: "Da svima odgovorim na pitanje, da, istina je, Babylon 5 je aktivan projekt kao nova CW serija. Ja sam trenutno zauzet pisanjem scenarija za pilot epizodu te ću nadgledati cijeli projekt kao showrunner. Svima je jasna jedinstvenost serije Babylon 5 tako da imam dosta slobode u stvaranju priče."

Također je objasnio kako ovo neće biti nastavak na originalnu seriju već kompletno nova verzija, stvarana od samog početka. "Neće biti nikakvih iznenađenja. Ići ćemo istim putem kao Westworld i Battlestar Galactica gdje su iskorišteni originalni elementi priče koji su baza, a samo su nadodane nove, izazovne ideje kako bi se stvorilo nešto novo, ali opet poznato.", dodao je.

Kao što se moglo pretpostaviti nije u planu vratiti originalne glumce koje smo gledali od 1993. kada je serija imala svoju premijeru. Dio njih već je preminuo, kao i recimo Mira Furlan koja je bila jedan od glavnih likova originalne serije.

Kako se čini projekt je već krenuo s pripremama, ali za sada još nije poznato kada bi mogao ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala