Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Originalni Zakon i red se vraća na male ekrane!
Kriminalistička dramska serija koju je stvorio Dick Wolf vraća se s 21. sezonom

Originalni "Zakon i red" se vraća na male ekrane!

Foto: YouTube

Službeno je: originalni Zakon i red (Law & Order) tvorca i scenarista Dicka Wolfa vraća se na NBC s 21. sezonom!

Jedna od NBC-jevih najgledanijih i najdugovječnijih serija, serija koja je pokrenula Wolfovu više milijardi vrijednu franšizu ponovno će se naći na malim ekranima s novom sezonom, a kao showrunner se navodi Rick Eid, dugogodišnji Wolfov suradnik.

"Malo je stvari u životu za koje možeš reći da su pravo ostvarenje sna. Ovo je moje!", rekao je oduševljeni Wolf koji ostaje potpisan kao tvorac serije i njezin izvršni producent.

Ostali detalji zasad nisu poznati: ne zna se još točan broj epizoda niti možemo li seriju očekivati u sezoni 2021/2022 ili ćemo morati pričekati sezonu 2022/2023. Neki izvori navode da možemo očekivati povratak nekih glumaca u seriju, ali ni to još nije poznato koji bi mogli biti. Sam Waterston, glumac koji je nakon S. Epatha Merkerson (poručnica Anita Van Buren, 391 epizoda) najdulje glumio u seriji u čak 368 epizoda, još je 2015. godine jasno rekao kako bi se rado vratio ulozi Jacka McCoya.

Posljednja epizoda 20. sezone emitirana je 24. svibnja 2010. godine kada joj je nedostajala samo još jedna sezona čime bi srušila tadašnji rekord serije Gunsmoke kao najdugovječnije primetime dramske serije. Nekoliko godina kasnije to je uspjelo seriji Zakon i red: Odjel za žrtve čija je 23. sezona s emitiranjem počela prije tjedan dana.

"Zakon i red jedna je od najkultnijih serija u televizijskoj povijesti i ideja da se ona nastavi te da surađujemo s Dickom na sasvim novoj sezoni jest vrlo uzbudljiva. Ovo je odlična vijest za NBC kao i za sve obožavatelje diljem svijeta", rekla je predsjednica zabavnog sadržaja NBCUniversala Susan Rovner.

Tijekom spomenutih 20 sezona serija Zakon i red bila je nominirana za više od 50 Emmyja, a nagradu za najbolju dramsku seriju pokupila je 1997. godine. Može li ponoviti uspjeh, saznat ćemo uskoro!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala