Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrijte sve teorije zavjere u seriji Inside Job
Netflix je objavio prvi službeni trailer za svoju nadolazeću animiranu seriju "Inside Job"

Otkrijte sve teorije zavjere u seriji "Inside Job"

Netflix je objavio prvi službeni trailer za svoju novu animiranu seriju Inside Job, koja će se pozabaviti baš svim mogućim teorijama zavjere koje vam mogu pasti na pamet. Trailer nam napokon predstavlja seriju koju je stvorio Shion Takeuchi, najpoznatiji po svom scenarističkom radu na serijama kao što su Gravity Falls i Regular Show.

Serija Inside Job vodi nas u srce Cognito Inc., ekipe u "Dubokoj državi" odgovorne za nadzor svim teorija zavjere. To znači kontroliranje čudnih bića, obmanjivanje medija i osiguravanje da javnost nikad ne dozna istinu o tome tko zapravo upravlja svijetom.

Kao da sam zadatak nije dovoljno izazovan, Cognito Inc. tim također nije ni prikladan za taj posao jer se čini kako je jedina osoba kojoj je stalo i koja se trudi Reagan Ridley (Lizzy Caplan). Reagan sanja o tome da svijet postane bolje mjesto, što je dosta nemoguće izvesti s obzirom na poziciju na kojoj se nalazi. Da stvari budu još gore, šalju joj neplaćenog pripravnika Bretta Handa (Clark Duke) da nadgleda njen rad jer se čini kako nije sposobna biti vođa.

Likovi koje ćemo također gledati su biokemičar zadužen za javno zdravstvo Andre Lee (Bobby Lee), živa gljiva iz Šuplje Zemlje Magic Myc (Brett Gelman), poludelfin vojnik Glenn Dolphman (Joe DiMaggio), specijalistica za PR i medijsku manipulaciju Gigi Thompson (Tisha Campbell) i umirovljeni agent Rand Ridley (Christian Slater).

Koje sve teorije zavjere skrivaju doznat ćemo 22. listopada kada animirana serija Inside Job stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala