Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi James Bond neće biti poznat prije 2022.
Producentica Barbara Broccoli rekla je kako zamjenu za Daniela Craiga neće razmatrati do sljedeće godine

Novi James Bond neće biti poznat prije 2022.

Foto: YouTube

Producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson koji se već dugo brinu o liku kultnog špijuna Jamesa Bonda rekli su kako o zamjeni za Daniela Craiga ne žele razgovarati i raspravljati do 2022. godine.

U intervjuu za jednu radijsku emisiju upitani su jesu li odlučili tko će biti sljedeći agent 007 na što je Broccoli rekla: "Uopće ne razmišljamo o tome. Želimo da Daniel ima mogućnost za slavlje svog uspjeha bez ometanja. Sljedeće godine ćemo razmišljati o budućnosti." Wilson je dodao kako je Craig odradio fantastičan posao igravši Bonda 15 godina te da neće biti jednostavno uskočiti u njegove cipele.

Prema online tvrtki za igre na sreću i klađenje William Hill trenutni favoriti za novog Bonda su Tom Hardy, Regé-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba i Henry Cavill, a tko će na kraju zaista biti novi 007 i hoće li biti itko od njih – nećemo saznati tako skoro. Jedino što se sa sigurnošću može znati jest kako novi Bond sigurno neće biti žena: "James Bond je muški lik. Nadam se da nas čeka još puno, puno filmova koje će napraviti žene, za žene, sa ženama, o ženama. Mislim da ne trebamo da muški lik glumi jedna žena. Ja ga vidim kao muškarca, i iskreno najradije bih da ga Daniel glumi zauvijek", bila je iskrena Broccoli.

Sljedeće godine bit će 60. godišnjica od prvog filma o Jamesu Bondu (Dr. No iz 1962. godine) tako da obožavatelji očekuju nešto veliko kod odluke o novom agentu i novom filmu.

Daniel Craig posljednji (peti) put glumi Jamesa Bonda u filmu Za smrt nema vremena (No Time to Die) koji konačno stiže u kina: u hrvatskim premijerno kreće 30. rujna! Uz Craiga glume Jeffrey Wright, Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, David Dencik i Rory Kinnear.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala