Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon otkriveni prvi kadrovi Gaimanovog Sandmana
Predstavljen je prvi teaser trailer za dugoočekivanu adaptaciju djela Neila Gaimana

Napokon otkriveni prvi kadrovi Gaimanovog "Sandmana"

Netflix je napokon predstavio svoju dugoočekivanu adaptaciju priče The Sandman autora Neila Gaimana. Priča počinje kada je Dream zarobljen te nakon što pobjegne mora pronaći artefakte kako bi povratio svoju moć.

Avanturistička priča zapravo je fantastično istraživanje mitova, vjerovanja i sila koje upravljaju našim životima. Nova serija danas je predstavljena prvim teaser trailerom, a sam Gaiman na njoj radi kao izvršni producent.

Tom Sturridge je Dream, dok je Kirby Howell-Baptiste Death. Službeni sinopsis otkriva nam glavnu priču:

Bogati spoj modernog mita i mračne fantastike u kojoj su suvremena fikcija, povijesna drama i legenda neprimjetno isprepletene, The Sandman prati ljude i mjesta na koje je utjecao Morpheus, Kralj snova, dok popravlja kozmične - i ljudske - pogreške koje je napravio tijekom svog dugog postojanja.

U seriji također glume Gwendoline Christie kao Lucifer, Vivienne Acheampong kao Lucienne, Charles Dance kao Roderick Burgess, Boyd Holbrook kao Corinthian, Asim Chauhry kao Abel, Sanjeev Bhaskar kao Cain, Mason Alexander Park kao Desire, Donna Preston kao Despair, Jenna Coleman kao Johanna Constantine, Niamh Walsh kao Ethel Cripps, David Thewlis kao John Dee, Kyo Ra kao Rose Walker, Razane Jamma kao Lyta Hall, Sandra James Young kao Unity Kinkaid, Stephen Fry kao Gilbert te Patton Oswald u ulozi Matthewa the Ravena.

Netflix za sada još nije otkrio datum premijere svoje nove serije, ali se ona očekuje uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala