Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Neznalici Simoni izmaklo finale Farme
Za pobjednika druge sezone bore se Petra, Dino, Ivana i Mario, koji je najveći favorit

Video: Neznalici Simoni izmaklo finale "Farme"

PIŠE: Dario Petruševski, Nova TV                    
Foto: Nova TV

Iako se beskrajno trudila da pokaže svoje znanje, Simona Gotovac izgubila je u kvizu znanja protiv Dine Bubičića, čime je izgubila svoje mjesto u velikom finalu. Za pobjedu u drugoj sezoni reality showa "Farma" tako se bore Ivana Paris, Petra Maroja, Dino Bubičić i Mario Mlinarić, koji u brojnim internetskim anketama slovi za favorita.
 
 
Ipak, poznata starleta zbog poraza nije napustila seosko imanje - finalistima su pristigli svi bivši farmeri, pa je atmosfera opet na vrhuncu. Svi su u očekivanju vjenčanja Gianne Apostolski, čime će zapečatiti višemjesečni boravaka na seoskom imanju, a ništa manje napeto se ne očekuje ni veliko finale, iz kojeg će jedan od preostalih farmera odšetati s izdašnom novčanom nagradom. 
 
Mario, koji je u ova tri mjeseca imao čast dva puta biti Gazda, nikada duelist ili sluga, uz vrlo malo svađa i konflikata sa ostalim farmerima prvi je proglašen finalistom, budući da ga je Sonja predzadnji tjedna postavila za Gazdu. Pokazao se kao radišan farmer koji je bez imalo suvišnih riječi radio torove za životinje, cijepao drva, pomagao farmericama oko donošenja vode u tuš... Gotovo omiljen, ako ne i omiljen farmer na Farmi izbjegavao je sukobe osim jednog incidenta koji je imao s Antom. Ubrzo su se pomirili i otada je znao samo povisiti ton na djevojke kada je smatrao da bi trebale malo više raditi. Definitivno ćemo ga se sjećati po njegovim šalama i pokušajima da farmerima uljepša dan.
 
Petra je farmerica koja se 'elegantno prošetala' kroz tri mjeseca bez proglašenja duelistom. Jedini put kad se morala seliti iz glavne kuće bila je situacija kad ju je Simona postavila za sluškinju uz obrazloženje kako nikad nije imala tu ulogu. Ona nije pokazala da ju je ta uloga uvrijedila već je spremno uzela svoje stvari i preselila se u kućicu za sluge. Jedini žestoki  verbalni, koji je skoro prerastao u fizički sukob imala je sa Sonjom, no nakon pomirbe naučile su živjeti jedna s drugom u korektnom odnosu. Pred kraj povezala se sa Simonom te su jedna drugoj bile velika podrška.
 
 
Ivana, koju su svi kroz čitav show cijenili zbog njezine radišnosti i tolerancije, najviše je prašine dignula činjenicom da je navodno, imala intiman odnos s Dinom. Farmerica, koju je Mario često i kudio zbog njezine pretjerane angažiranosti u kućanskim poslovima, jednom je bila sluškinja. Duelist je bila u drugom tjednu kada je ostanak osigurala pobijedivši Pjera. Vrlo je emotivno doživljavala kritike ili ogovaranja na svoj račun, a u par navrata je naglasila kako se ona uopće ne osjeća slavnom već da je farmerima došla u posjet.
 
Dino, farmer koji se morao boriti sa Simonom ne bi li bio jedan od četvero finalista ovogodišnje Farme, dva je puta proglašen Gazdom. Iako je čitavo vrijeme mnogo radio, farmeri su mu na jednoj stvari najviše zahvalni. Naime, on se prvi dosjetio napraviti tuš i time im olakšati održavanje higijene. Farmeri su se često, zbog njegovog prisnog odnosa s Ivanom, šalili na njegov račun. Kao i Mario, niti on nije sudjelovao u svađama, ali je otvoreno iznosio nezadovoljstvo zbog narušenih međuljudskih odnosa između farmerica.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala