Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tiger King se vraća
Netflix je najavio kako ćemo ove godine gledati i drugu sezonu njihove kontroverzne serije

"Tiger King" se vraća

Streaming servis Netflix otkrio je kako ćemo uskoro gledati i drugu sezonu divlje i kaotične dokumentarne serije Tiger King. Tiger King 2 na Netflix bi trebao stići još ove godine, a objavljeno je kako nas u novoj sezoni čeka jednako ludila i kaosa kao i u prvoj sezoni.

Iako za sada ne znamo kud bi nas druga sezona mogla odvesti, ono što znamo jest da ćemo ponovno gledati već poznata lica. Carol Baskin, Jeff Lowe i kontroverzni Joe Exotic vraćaju se u novim epizodama.

Prva sezona pratila je Exotica i prikazala njegove kontroverzne metode brige o tigrovima. Baskin je aktivistica za životinjska prava koja se trudila zatvoriti Exoticov cirkus, što je samo dovelo do još većih kontroverzi vezano uz njenog prvog supruga Dona Lewisa i njegov misteriozni nestanak.

Originalna sezona pokrenula je mnogobrojne debate među fanovima tako da ne čudi da popularna dokumentarna serija dobiva i nastavak, obećavajući još više kaosa. Sam Joe Exotic trenutno se nalazi u zatvoru gdje odslužuje kaznu od 17 godina za pokušaj organiziranja ubojstva Baskin.

Uz novi Tiger King, Netflix je objavio i druge naslove o istinitim zločinima koje ćemo imati prilike gledati naredne godine. Tu su The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King i Bad Vegan.

Za sada nemamo informacije o tome kada bismo mogli gledati nove epizode o kontroverznim ljubiteljima tigrova, ali se serija svakako očekuje prije kraja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala