Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.9.
Još jedna odlična subotnja filmska večer uz nove filmove i novu kriminalističku seriju

TV Preporuke dana – Subota 25.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Od krvi i mesa, HTV 2 u 22:45 sati
Ionako nesređeni životi Helen, Jakea i Natalie dodatno se zakompliciraju kad u život njihove majke, odnedavno udovice, uđe novi muškarac. Time je sve dovedeno u pitanje, obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu.

FILMOVI

Sad ili nikad, HTV 1 u 20:10 sati
Maya živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

Ralph ruši internet, RTL u 20:15 sati
Tko je srušio internet? Nakon događaja iz prvog dijela, najbolji prijatelji Ralph i Vanellope von Schweetz nakon posla druže se u Litwakovoj arkadi. Ralph je zadovoljan takvim životom, no Vanellope žudi za uzbuđenjima te mu otkriva da joj je dosadila predvidljivost igrice Sugar Rusha. Jedne noći Ralph se uvuče u njezinu igricu...

Dvanaest žigosanih, RTL 2 u 20:15 sati
Film koji se smatra jednom od velikih uspješnica redatelja Roberta Aldricha čijem su uspjehu pridonijela i slavna glumačka imena koja se ovdje pojavljuju. U vrijeme kada je snimljen, film su držali izrazito nasilnim, ali je jednako tako bio iznimno popularan.

Udovice, Nova TV u 20:15 sati
Priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica, Alice, Linda i Belle uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Parker, HTV 1 u 22:30 sati
Parker, lopov koji živi prema posebnom setu načela, prevaren je od strane svojih partnera i ostavljen na rubu smrti. No, Parker preživi i zajedno sa svojom novom partnericom (Jennifer Lopez) kreće u osvetu!

Povratnik, Nova TV u 22:40 sati
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala