Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.9.
Čekaju vas odlični filmovi i serije: 5. sezona "Brokenwoodskih misterija" i "Genijalna prijateljica" prema romanu Elene Ferrante

TV Preporuke dana – Petak 24.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24 rujna.

SERIJE / EMISIJE

Bogu iza nogu, Nova TV u 20:20 sati
Približava se seosko tradicionalno natjecanje u kuhanju i jedenju gulaša. Đuro pokušava smisliti kako ove godine izbjeći natjecanje. Ljubica ne želi dopustiti otkazivanje te trenira Đuru, a Tereza trenira Mirka.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
U Brokenwoodu se održava godišnji poljoprivredni sajam, prava novozelandska fešta na kojoj će nastrdati organizator sajma, samo je pitanje je li to ubojstvo ili slučajna smrt.

Genijalna prijateljica, HTV 2 u 22:35 sati
Serija snimljena prema svjetskom izdavačkom fenomenu, prvom dijelu tetralogije Elene Ferrante, koje je u svijetu prodano u milijunima primjeraka. Kada joj najvažnija prijateljica, čini se, nestane bez traga, Elena Greco, starija žena koja živi u kući punoj knjiga, uključi računalo i počne pisati priču o Lili, priču o prijateljstvu koje se rodilo u školskim klupama pedesetih godina.

FILMOVI

Čovjek iz sjene, HTV 1 u 20:10 sati
Film prati priču o Dicku Cheneyju – washingtonskom birokratu koji je potiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Georgea W. Busha. Dicka Cheneya glumi Christian Bale, njegovu suprugu Amy Adams, Georgea W. Busha Sam Rockwell, a uz njih ćemo još gledati Stevea Carrella, Jesseja Plemonsa, Alison Pill, Lily Rabe, Tylera Perryja i Justina Kirka.

Zvijezda je rođena, Nova TV u 21:30 sati
Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Rambo 3, RTL u 22:30 sati
Rambo je napustio život ratnika i povukao se u budistički samostan, no dolazi mu pukovnik Trautman koji ga traži da mu pomogne u misiji naoružavanja afganistanskih Mudžahedina koji se bore protiv Sovjeta. Rambo ga odbija, ali nakon što pukovnik biva zarobljen Rambo krene u spasilačku misiju kako bi oslobodio svog prijatelja pukovnika.

Osvetnici: Rat beskonačnosti, Nova TV u 23:55 sati
Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala