Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britney Vs. Spears: Netflix objavio trailer za dokumentarac o Britney
Erin Lee Carr režirala je dokumentarni film koji na streamingu očekujemo za nekoliko dana

"Britney Vs. Spears": Netflix objavio trailer za dokumentarac o Britney

Foto: YouTube

Netflixov dokumentarac o Britney Spears sve nam je bliže što su jučer potvrdili objavom teaser trailera koji otkriva da Britney Vs. Spears izlazi za nekoliko dana, a nekoliko sati kasnije izišao je i službeni trailer.

U teaseru u samo 18 sekundi možemo čuti Britney kako ostavlja poruku svom odvjetniku još 2009. godine kako bi se sudski maknula odluka o takozvanom conservatorshipu. Teaser pogledajte u nastavku, a trailer od skoro minutu i pol koji više otkriva o samom filmu na kraju članka.

Dokumentarni film režirala je Erin Lee Carr i u pripremi je već više od godinu dana, a bavi se spornim konzervatorstvom (conservatorship) koje je nad svojom kćeri imao otac Jamie Spears – riječ je o posebnom skrbništvu koje je moguće dobiti u SAD-u i njime je otac zakonski donosio sve odluke za svoju kćer. Ranije ovog mjeseca on je od suca zatražio da se prekine 13 godina dugačko konzervatorstvo, ali samo zato što je prije toga Britneyin zahtjev za prekidom istog odbačen. Njegov odvjetnik je tada izjavio: "Ako gospođa Spears želi prekinuti konzervatorstvo i vjeruje da se može nositi sa svojim životom, gospodin Spears smatra da treba dobiti tu priliku."

Netflixov dokumentarac dolazi nakon Framing Britney Spears streaminga Hulu čiji je fokus većinom bio na pokretu #FreeBritney koji su započeli obožavatelji kako bi ukazali na to da se Britney drži pod konzervatorstvom protiv svoje volje, a pokret je izazvao zanimanje društvenih mreža te je priča stara 13 godina konačno dovedena u pitanje. Odmah nakon tog dokumentarca Bloomberg je počeo pisati kako Netflix sprema svoj dokumentarac, i to puno dulje nego što je na njemu radio Hulu. Situacija oko Britney se dosta i promijenila od premijere Framing Britney Spears jer je priča tek tada došla u pravo središte zanimanja, Britney je 23. svibnja prvi put u tih 13 godina dala svoj iskaz na sudu, a obožavatelji su postali sigurniji nego ikad da je se treba spasiti iz konzervatorstva. Zbog svega navedenog otac Jamie Spears odlučio je dati kćeri priliku i povući se iz skrbništva.

Među ostalim, u svom iskazu Britney je navela kako zbog sudske odluke nije smjela samostalno davati intervjue i pojavljivati se u javnost, a ona želi da se čuje njezin glas: "Imam pravo zauzeti se za sebe", rekla je na sudu.

Britney Vs. Spears na Netflix stiže 28. rujna što je dan prije novog datuma ročišta na sudu za Britney.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala