Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što se događa s Carrie i Facom?
Među najavama novih HBO naslova otkriveno je i par scena iz nove "Seks i grad" serije

Što se događa s Carrie i Facom?

Carrie i Faca su prepuni ljubavi u novootkrivenim scenama iz nadolazećeg nastavka serije Seks i grad koji nosi naziv And Just Like That...

Nakon ovogodišnjih dodjela nagrada Emmy, HBO je objavio trailer koji je najavio njihove mnogobrojne originalne naslove, a među njima se našla i serija And Just Like That... u kojoj vidimo samo par scena iz nadolazećih epizoda, među kojima su Carrie (Sarah Jessica Parker) i Faca (Chris Noth) prikazani kao i dalje vrlo zaljubljeni par.

Ove ljubavne scene možda će malo umiriti obožavatelje originalne serije koji su bili zabrinuti jer se činilo kao da se omiljeni par nalazi pred razvodom, nakon što su se pojavila neka slika u kojoj se osjetila napetost između ova dva lika, a navodni scenarij koji je procurio također spominje njihovu rastavu.

Sudeći po novootkrivenim scenama, ovaj je par jednako zaljubljen kao i do sada, ali što ih zapravo čeka doznat ćemo tek kad serija ugleda svjetlo dana.

Također imamo prilike vidjeti i Mirandu (Cynthia Nixon) te Charlotte (Kristin Davis), koje su pristale reprizirati svoje uloge iz originalne serije. Kim Cattrall, posljednji dio originalne četvorke odlučila je kako ne želi biti dio novih epizoda radi razmirica s Parker.

Noth također nije bio pretjerano zainteresiran za ponavljanje svoje slavne uloge, ali ga je producent Michael Patrick King uvjerio kako je Faca ključan dio u novim epizodama.

HBO još uvijek nije objavio kada bi serija trebala ugledati svjetlo dana, ali se svakako očekuje prije kraja ove godine.

Fanove serije danas je također rastužila vijest da je preminuo Willie Garson, svima omiljeni Stanford Blatch iz originalnih serija. Stanford je bio najbolji prijatelj Carrie Bradshaw, a gledat ćemo ga i u novim epizodama koje stižu. Cijela ekipa serije oprostila se od njega putem društvenih mreža.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala