Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krenite na put oko svijeta s Davidom Tennantom
Predstavljen je prvi teaser trailer za antologijsku seriju koja donosi novu verziju "Puta oko svijeta za 80 dana"

Krenite na put oko svijeta s Davidom Tennantom

Priča Put oko svijeta za 80 dana već je mnogo puta pronašla put prema malim i velikim ekranima, čak je dobila i adaptaciju u vidu video igre, no PBS to nije spriječilo da se također primi te omiljene priče.

U produkciji BBC-ja stiže nam nova antologijska serija, a danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za novu verziju poznate priče Julesa Vernea, u kojoj glavnu ulogu ima David Tennant, koji kreće u već poznatu avanturu.

Tennant se nalazi u ulozi Phileasa Fogga, avanturista koji se odluči krenuti na putovanje oko zemaljske kugle u osamdeset dana, kako bi dobio okladu protiv svog kolege, gospodina iz visokog društva. Na tom mu se putu pridružuju Ibrahim Koma kao Jean Passepartout, njegov vjerni i nezaustavljivi sluga te Leonie Benesch u ulozi odlučne i hrabre novinarke Abigail "Fix" Fortescue.

Ovaj neobičan trojac na svom će se putu probijati kroz pustinje i prašume te se naći u više nevolja no što su to mogli predvidjeti.

Serija od osam dijelova u prvom traileru izgleda kao fantastična avantura i prekrasna adaptacija omiljene priče, koja može stajati uz bok ostalim adaptacijama istoimenog romana, čak i uz filma iz 1956., koji je zaradio čak pet Oskara, uključujući i onaj za najbolji film.

U seriji će uz glavni trojac također glumiti Jason Watkins, Peter Sullivan, Lindsay Duncan, Dolly Wells, Richard Wilson, Faical Elkihel, Anthony Flanagan, Gary Beadle te Giovanni Scifoni.

Serija je sa snimanjem završila tek u ožujku, nakon što je cijela produkcija bila pomaknuta za skoro godinu dana radi pandemije, ali se za sada još ne zna kada bi mogla ugledati svjetlo dana. Pretpostavlja se da bismo na avanturu mogli krenuti već ove godine i to u vrijeme Božića.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala