Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.9.
Današnja večer donosi rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Petak 17.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17 rujna.

SERIJE / EMISIJE

Bogu iza nogu, Nova TV u 20:20 sati
Kod Tereze se održava turnir u pokeru koji bi trebao nadgledati Srećko. Međutim, Srećku ništa ne polazi za rukom i doživljava peh za pehom. Dok se Srećko pokušava obraniti od nesreća koje ga snalaze, župnik se uključuje u turnir kako bi natjerao muškarce na misu.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 22 sata
Policija u postaji Nacka primi anonimnu dojavu o obiteljskom nasilju. Mia dobije izvještaj o tome i ode posjetiti Minnu, koja je pretučena i zaprimljena u bolnicu zajedno sa svojim novorođenim sinčićem. Mia od nje traži da svjedoči i obeća joj policijsku zaštitu njezine kuće u arhipelagu. Minnin muž André poduzima sve da vrati svoju obitelj, a istodobno pokušava otkriti tko je podnio anonimnu prijavu.

FILMOVI

Operacija Finale, HTV 2 u 20:05 sati
Petnaest godina nakon završetka Drugoga svjetskog rata, tim izraelskih tajnih agenata odlazi u Argentinu kako bi pronašao Adolfa Eichmanna, bivšeg časnika SS-a koji je osmislio transportnu logistiku koja je milijune nevinih Židova odvela u smrt u koncentracijskim logorima. U želji da ga potajice izvede iz zemlje kako bi mu se sudilo, agent Peter Malkin započinje smrtonosnu igru mačke i miša sa zloglasnim ratnim zločincem.

Lovac na glave, Nova TV u 21:55 sati
Gerard Butler i Jennifer Aniston predvode glumačku postavu u priči o Milu, lovcu na glave koji saznaje da je njegov najnoviji zadatak ući u trag svojoj bivšoj supruzi Cass, novinarki koja se zbog vruće priče oglušila o propisanu jamčevinu...

Samac, HTV 1 u 22:20 sati
Markantni George Falconer britanski je profesor književnosti koji 1962. godine živi u Los Angelesu. Kad jednog dana dozna da je njegov dugogodišnji ljubavnik Jim poginuo u automobilskoj nesreći, George zaključi da njegov život više nema smisla te čvrsto odluči počiniti samoubojstvo. Nakon što napiše oproštajno pismo i detaljno razradi postupak suicida, George će susresti nekoliko ljudi zbog kojih će se početi kolebati oko razložnosti i opravdanosti samoubojstva.

Rambo 2, RTL u 22:30 sati
Poslali su ga u misiju, unaprijed određenu na propast. Ali napravili su jednu pogrešku. Zaboravili su da imaju posla sa Johnom Rambom (Sylvester Stallone)!

Thor: Svijet tame, Nova TV u 23:55 sati
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin nije uspio pobijediti, moćni junak Thor morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada - putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala