Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon znamo kada stiže treća sezona serije Narcos: Mexico
Netflix je objavio kratki teaser trailer za treću sezonu krimi serije, koji nam je otkrio i datum izlaska

Napokon znamo kada stiže treća sezona serije "Narcos: Mexico"

Treća i finalna sezona Netflixove serije Narcos: Mexico stići će nam ovog studenog, vijest je koju je otkrio danas objavljeni teaser trailer za nadolazeću sezonu. Posljednjih deset epizoda istraživat će posljedice uhićenja narkobosa Miguela Ángela Félixa Gallarda, što je otvorilo vrata novim meksičkim kriminalcima da se pojave usred političkih previranja i rastućeg nasilja.

Glumac Diego Luna, koji je glumio Gallarda u prve dvije sezone, već prije je otkrio kako se neće vratiti u posljednjoj sezoni. Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda i Gorka Lasaosa glume u posljednjoj sezoni.

"Pripremite se za posljednji udarac.", upozorenje je na početku teasera. Ženski glas nam preko scena iz serije govori: "Rat se širi poput požara, no koliko god brzo gorio, glazba nastavlja svirati." Vidimo ekstravagantne zabave, podzemne bunkere i gomile novaca i droge. Tu su pucnjave, tučnjave, a pred kraj trailera i čovjek s bazukom.

Treća sezona smještena je u devedesete, kada je globalizacija narko-biznisa eksplodirala, a istražit će rat koji započne kada se Felixovo carstvo polako počne rasipati. Novi neovisni karteli bore se preživjeti političke preokrete i rastuće nasilje, a nova generacija meksičkih narko-šefova se pojavljuje. No u ovom ratu istina je prva žrtva i svako uhićenje, ubojstvo i zatvaranje samo sve dalje odguruje stvarnu pobjedu.

Carlo Bernard showrunner je serije, za čiju je treću sezonu redateljsku palicu preuzeo i Wagner Moura, glumac koji je fantastično utjelovio zloglasnog Pabla Escobara u prve dvije sezone serije Narcos.

Narko priča u Meksiku završit će 5. studenog kada treća sezona stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala