Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena Marvelova božićna avantura u seriji Hawkeye
Objavljen je prvi trailer za nadolazeću Marvel/Disney seriju o superjunaku kojeg glumi Jeremy Renner

Predstavljena Marvelova božićna avantura u seriji "Hawkeye"

Marvel je napokon objavio trailer i poster za svoju nadolazeću igranu seriju Hawkeye. Svima omiljeni Osvetnik vraća se u svojoj samostalnoj seriji, koja će nam donijeti priču o Clintu Bartonu (Jeremy Renner) i njegovim izvanrednim vještinama korištenja luka i strijele.

Uz Clinta Bartona, serija će predstaviti i drugu osobu koja će preuzeti ulogu Hawkeyea, Kate Bishop (Hailee Steinfeld), a u seriji također glume Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James i Alaqua Cox. Florence Pugh također će reprizirati svoju ulogu iz filma Black Widow.

Radnja serije trebala bi se odvijati nakon događaja u filmu Osvetnici: Završnica, u kojoj smo vidjeli Bartona koji se okrenuo mračnoj strani nemilosrdnog ubijanja u Aziji nakon što mu je obitelj nestala Thanosovom zaslugom. Naravno da to nije bio kraj njegove priče jer se vratio na pravu stranu nakon što se njegova prijateljica Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) žrtvovala kako bi dobili Kamen Duše.

Trailer nam otkriva kako nas očekuje prava božićna avantura u Marvelovom filmskom svijetu, s Clintom koji se pokušava pomiriti sa groznim stvarima iz svoje prošlosti dok pokušava stići kući svojoj obitelji za blagdane. Vidimo i mjuzikl o Kapetanu Americi i ostalim Osvetnicima.

Serija Hawkeye izaći će između filmova Eternals i Spider-Man: No Way Home tako da nam ove jeseni svakako neće nedostajati superjunaka.

Seriju je stvorio Jonathan Igla, a Rhys Thomas i dvojac Bert i Bertie trebali bi ju režirati. Hawkeye stiže na Disney+ 24. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala