Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Omiljeni Zeke se vraća u posljednjoj sezoni serije Manifest
Glumac Matt Long potvrdio je povratak, a 4. sezona imat će 20 epizoda podijeljenih u nekoliko dijelova

Omiljeni Zeke se vraća u posljednjoj sezoni serije "Manifest"

Foto: YouTube

Nakon što je vijest o Netflixovom preuzimanju serije Manifest za četvrtu, posljednju sezonu, razveselila obožavatelje, sad stiže još jedna: Matt Long vraća se u ulozi Zekea Landona!

Glumac je vijest potvrdio na dodjeli nagrada Creative Arts Emmys: "Ne znam što nas čeka. Samo se nadam da će Zeke biti veliki dio toga tako da sam jako uzbuđen i jedva čekam vidjeti što su osmislili. Imamo još nekoliko mjesece prije početka snimanja i svi smo oduševljeni", rekao je.

Njegovo pojavljivanje u finalnoj sezoni bilo je upitno jer je nedavno potpisao ugovor za ulogu u NBC-jevoj seriji Getaway. Long navodi kako s producentima Manifesta dogovara i planira kako mogu najviše izvući iz njegovog vremena za snimanje: "Jako volim ove likove, ali serija je bila otkazana. Za moju novu seriju se tek treba snimiti pilot, još ne znamo što će biti s njom. Radi se o odličnom projektu tako da nastojim naći način da uskladim raspored i da svi budemo zadovoljni."

Zekea Landona upoznali smo u 12. epizodi prve sezone i, za razliku od ostalih, nije bio na tajanstvenom letu 828 niti je imao nekoga svoga na njemu kad je avion nestao, ali je imao slično iskustvo kao oni (vizije).

Netflix je krajem kolovoza potvrdio da je preuzeo seriju kako bi obožavatelji dobili zadovoljavajući završetak priče. Obožavatelji i ekipa serije pokrenuli su kampanju #savemanifest što se pokazalo uspješnim. Posljednja sezona imat će 20 epizoda podijeljenih u nekoliko dijelova, a još nije poznato kad je možemo očekivati na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala