Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona napete serije Sjene stiže na program Epic Drama!
Od četvrtka, 30. rujna u 21 sat sve nas očekuje još jedna uzbudljiva sezona hladnoratovske prošlosti

Druga sezona napete serije "Sjene" stiže na program Epic Drama!

Foto: Viasat

23. rujna na programu Epic Drama mogli ste pogledati zadnju epizodu prve sezone hit serije Sjene (Nyrkki / Shadow Lines), a ovaj četvrtak priča se nastavlja premijernom drugom sezonom!

U drugoj sezoni glumačkoj ekipi pridružuju se dva nova člana: Eero Ritala, koji je dobio nagradu Jussi za najboljeg glumca i nagradu Zlatna Venla za ulogu u TV seriji Onnela te Tommi Korpela, dobitnik različitih nagrada za najboljeg glumca, od kojih su najznačajnije ona s Međunarodnog filmskog festivala u Marakešu, Moskovskog filmskog festivala te finska nagrada Jussi.

Godina je 1956., burna za Finsku, ali i ostatak svijeta. Prvi mandat finskog predsjednika Urha Kekkonena počinje istog dana kad i finski opći štrajk. Vođa Fista Yrjö Ylitalo mora uvjeriti Kekkonena da su on i njegov tim i dalje spremni za borbu te da su nužni za njegov ostanak na vlasti. No, malo pomalo, u Fistu postaju svjesni većeg plana zbog kojeg su Fist i cijela Finska dovedeni u opasnost. Nakon prosvjeda u Poljskoj i Mađarskoj, ljudi planiraju ustanak u Istočnoj Kareliji u Rusiji. Tajna organizacija Brothers of Wrath obučava borbene postrojbe i nabavlja znatnu količinu oružja na međunarodnom tržištu uz financijsku pomoć CIA-e. Helena napokon doznaje sudbinu svoje majke, no hoće li uspjeti spriječiti izbijanje krvave bitke na istočnoj granici Finske?

Premijerno od četvrtka 30. rujna u 21 sat na programu Epic Drama gledajte uzbudljiv nastavak serije Sjene! U prvoj epizodi novi finski predsjednik stupa na dužnost, a Fist pokapa jednog od svojih. Helena i dalje traži odgovore na pitanja o svojoj prošlosti, a rutinski posao pretvara se u kaos kad stigne novi neprijatelj.

Glumci: Emi Parviainen, Hanu Peka Bjorkman, Katja Kutner, Sampo Sarkola, Džesika Grabovski, Olavi Usivirta, Jane Reinikainen, Pirjo Lonka, Tomi Korpela, Ero Ritala.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala