Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.9.
Nova TV donosi novu domaću seriju "Bogu iza nogu", a RTL u istom terminu ima TV premijeru blockbustera "Brzi i žestoki 8"

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Bogu iza nogu, Nova TV u 20:15 sati
Riječ je o sitcomu pod redateljskom palicom Dražena Žarkovića koji gledatelje vodi u pitoreskno mjestašce okruženo prekrasnim brežuljcima, a tezu da je smijeh najbolji lijek potvrdit će živopisni likovi.

Udomi me, HTV 1 u 20:35 sati
Kuk je crni umiljati pas s najduljim stažem u skloništu. To što je dobre naravi, nikoga nije impresioniralo tako da se nitko nikad za njega nije zainteresirao. To smo odlučili promijeniti.

Zločinački umovi, HTV 3 u 22:15 sati
U Plymouthu u New Hampshireu netko je ustrijelio bračni par na spavanju, a njihova osmogodišnja kći je nestala. JBA traga za otmičarom koji želi oživiti duha iz prošlosti.

FILMOVI

Brzi i žestoki 8, RTL u 20:15 sati
Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini - a ostatak ekipe oslobođen - svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad!

Veza bez obaveza, Nova TV u 21:30 sati
Ovo je priča o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo partnerstvo zbilja funkcionira, ali samo do onog trenutka kad lik kojeg u filmu portretira Justin Timberlake ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu kolegicu koja je oko bacila na drugog partnera.

Connorov rat, Doma TV u 22 sata
Agent Connors (Anthony Criss) i Amanda (Nia Peeples) sudjeluju u visokorizičnoj utrci s vremenom u kojoj pokušavaju zaustaviti pomahnitalog čovjeka koji jedino što na umu ima jest katastrofalno uništenje.

Kapetan Amerika: Građanski rat, RTL u 22:45 sati
Nakon što još jedan incident u kojeg su upleteni Osvetnici rezultira velikom kolateralnom štetom vlada SAD-a osniva političko tijelo koje bi trebalo nadgledati i kontrolirati ovaj tim superjunaka. Takav razvoj situacije podijeliti će Osvetnike i od starih prijatelja stvoriti suparnike. Steve Rogers i dalje želi štititi čovječanstvo bez uplitanja vlade, dok je Tony Stark uvjeren da je došlo vrijeme za promjene. Istovremeno, dok Osvetnike razaraju unutarnji sukobi, nad Zemlju se nadvila nova prijetnja.

Osvetnici, Nova TV u 23:30 sati
Kada iskrsne neočekivana neprijateljska prijetnja koja ugrozi globalnu svjetsku sigurnost i zaštitu, Nick Fury - voditelj međunarodne agencije za mir poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D. - morat će sastaviti jedini tim koji će moći svijetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe. Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane zemljine polutke do druge.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala