Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio upozoravaju na smak svijeta
Napokon je objavljen prvi teaser trailer za nadolazeći film "Don't Look Up" sa zvjezdanom glumačkom ekipom

Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio upozoravaju na smak svijeta

Netflix je napokon objavio prvi službeni teaser trailer za željno iščekivani novi film Don't Look Up redatelja Adama McKayja, dobitnika Oskara za najbolji scenarij za film The Big Short.

Film je alegorija za klimatske promjene, a glumačku ekipu predvode Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence i Rob Morgan kao trojac znanstvenika koji pokušava upozoriti svijet i svjetske vođe o neizbježnom udaru asteroida koji će zaustaviti svijet kakvog znamo, ali sa svih strana samo nailaze na otpor i nezainteresiranost.

Lawrence se nalazi u ulozi studentice, a DiCaprio je njen profesor. Njih dvoje nisu baš na vrhu u svom poslu, ali slučajno prvi ugledaju asteroid koji juri prema Zemlji. Kako bi upozorili ljude kreću na medijsku turneju kako bi proširili riječ o kometu koji bi mogao uništiti svijet. Neočekivano nailaze na nevjerojatno nezainteresirane sugovornike, što dr. Randalla Mindyja (DiCaprio) u jednom trenu dovede do ruba paničnog napadaja.

Kada pokušaju upozoriti predsjednicu (Meryl Streep), ona samo odmahne rukom jer svako malo ima neki sastanak o "skorom smaku svijeta". Kako kaže njena desna ruka (Jonah Hill): "Suša, glad, rupa u ozonu. To je tako dosadno."

Film Don't Look Up ima nevjerojatno glumačku ekipu jer se u njoj, osim već spomenutih, nalaze i Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley te Cate Blanchett.

Hoće li asteroid uništiti Zemlju ili će DiCaprio i Lawrence uspjeti uvjeriti ljude da nešto poduzmu, doznat ćemo 24. prosinca kada film stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala