Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ove nedjelje počinje novi Superpar
Gledatelji RTL-a ponovno će uživati u zgodama i nezgodama parova, a donosimo 10 razloga zašto ih gledati

Ove nedjelje počinje novi "Superpar"

Superpar se uskoro vraća u vaše domove! Nakon genijalne prve sezone koja je oduševila gledatelje, nova sezona je pred vratima, a ovo je 10 razloga zašto je morate gledati!

1. Ludi zadaci

Traženje ključeva po kravljem izmetu? Pjevanje pod ledenim tušem? Stajanje u kutiji s kukcima? Ovo su samo neki od zadataka koje su dosad morali proći natjecatelji, a u trećoj sezoni parove čekaju još luđi!

2. Različiti ljudi

Ne kaže se bez razloga: sto ljudi, sto ćudi. U Superparu možete upoznati različite parove koji žive životima koji su možda potpuno drugačiji od vaših.

3. Emocije

Neuobičajeni uvjeti imaju snažno djelovanje na ljude pa im se pojačava osjetljivost, zbog čega postanu vrlo emotivni, a kada se raspekmeze, pokušajte ne plakati s njima!

4. Svađe

Nije u showu sve tako bajno: na vidjelo dolaze slabosti parova te karakteri samih osoba, a morate priznati da je njihove svađe i više nego zabavno pratiti iz udobnog naslonjača.

5. Nagrada

OK, ovo možda nije super gledateljima, ali natjecateljima svakako jest: bogata novčana nagrada koju pobjednici nose kući itekako je dobra motivacija za izvršavanje bilo kakvog zadatka.

6. Iznenađenja

Osim neobičnih zadataka i izazova, natjecatelje i gledatelje čekaju još brojna iznenađenja, ali to je - iznenađenje!

7. Iskrenost i spontanost

Superpar je odličan show ako želite upoznati ljude onakvima kakvi zaista jesu jer se u nesvakidašnjim situacijama pokaže njihovo pravo lice - i to ne mora uopće biti loše. Naime, u najtežim situacijama natjecatelji reagiraju iskreno i spontano, a to je najčešće izuzetno simpatično.

8. Možete mnogo naučiti

Gledajući parove u emisiji, gledatelji mogu mnogo toga naučiti o sebi i svojoj vezi. Svi ljudi su zapravo vrlo slični i možda prepoznate sebe i svoje greške gledajući ih u emisiji.

9. Adrenalin

Zadaci stavljeni pred natjecatelje nisu samo neobični, oni donose i rizik. Naime, natjecatelji se moraju kladiti na određen iznos novca, a svaka njihova financijska odluka utječe na njihov ostanak u kući i iznos glavne nagrade. Tako da - može se reći da je adrenalin na razini - i bez hodanja po žici.

10. Genijalni voditelj

Jedan, jedini (pravi) Enis Bešlagić i ove sezone nasmijavat će i natjecatelje i gledatelje svojim izjavama od kojih će vas zaboljeti trbuh od smijeha!

Novi Superpar ne propustite gledati u nedjelju, 5. rujna u 20 sati na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala