Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.9.
Nedjeljna večer u 20 sati donosi sa 4 Oskara nagrađen film "Bohemian Rhapsody" i novu sezonu zabavne emisije "Superpar"

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Superpar, RTL u 20 sati
Večeras počinje treća sezona zabavno-natjecateljskog showa u kojem partneri prolaze kroz neobične zadatke testirajući tako svoje odnose i koliko se uistinu poznaju.

Udomi me, HTV 1 u 20:40 sati
U suradnji s policijom počinje akcija u kojoj bi hvatači trebali oduzeti pse vlasniku zbog lošeg držanja životinja, kao i prekomjernog broja pasa u stanu. Radi se o psima iz kategorije opasnih pasa.

Zločinački umovi, HTV 3 u 22:30 sati
Kad vođa mesijanske sekte Benjamin David Merva i njegovi sljedbenici za taoce uzmu Reida i Garciju, JBA je na zadatku da spasi kolege i spriječi Mervu u zlokobnim planovima.

FILMOVI

Transformeri, Doma TV u 19:55 sati
Prije mnogo godina na udaljenom planetu Cybertron vodio se rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Decepticona, različitih vrsta robota koji se mogu transformirati, koji su se bili sukobili zbog kontrole nad mističnim talismanom koji svome vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspjeli prokrijumčariti s planeta, ali za njim je krenuo i zli Megatron. Čitavo stoljeće kasnije na Zemlji na kojoj ljudi ništa ne znaju o toj bitci, Sam Witwicky kupuje svoj prvi automobil, ne znajući kako je vozilo ujedno i Autobot.

Čovjek iz San Fernanda, RTL 2 u 20:15 sati
Philo Beddoe (Clint Eastwood) je vozač kamiona koji svugdje izaziva tučnjavu. On luta američkim Zapadom u potrazi za starom ljubavi zajedno sa svojim bratom Orvilleom i ljubimcem, orangutanom Clydeom.

Bohemian Rhapsody, Nova TV u 20:15 sati
Film o jednom od najvećih rock bandova svih vremena i čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena. Ovo je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene.

Rob Roy, HTV 2 u 21:40 sati
Na obroncima škotskih planina 18. stoljeća, Rob Roy sa svojom obitelji i sunarodnjacima pokušava živjeti što mirnijim i boljim životom. Kako bi svojoj zajednici osigurao sredstva za napredak i bolju zaradu, Rob posudi novac od lokalnog plemstva te njime planira kupiti stoku No, novac je perfidno ukraden.

Zašto baš on?, RTL u 22:45 sati
James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu koji se zaljubljuje u kćer prezaštitnički nastrojenog muškarca. Radnja prati obitelj Fleming koja za vrijeme praznika dolazi u ogromnu kuću budućeg zeta, opsjednutog neobičnim stvarima i navikama.

Oceanovih 8, Nova TV u 22: 50 sati
Za svaki poslić, postoji profić. Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson i Rihanna glavni su likovi novog nastavka franšize Oceanovih 11, ovog puta u ženskom izdanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala