Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.9.
Današnja večer donosi velik izbor različitih serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 3.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Sjeverna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 20:05 sati
Pisac i pustolov Simon Reeve kreće na još jedno epsko putovanje, i to Sjevernom Amerikom. Otkrit će golemi kontinent raznovrsnih krajolika, s ledenjacima, pustinjama i džunglama, na kojem se prožimaju silno bogatstvo, teško siromaštvo, političke podjele i dramatične sudbine.

Ljubavna oluja, Nova TV u 21:10 sati
Da bi spasio Firuzina oca, nema izbora nego vratiti se u Demirkan Holding. Kako bi to postigao, mora pronaći način da u to uvjeri Ertana. Berak nastavlja s pripremama za vjenčanje i organizira večeru kod kuće kako bi zbližila obitelji.

Viktorija, HTV 3 u 22:05 sati
O Božiću 1846. trudna Viktorija suoči se s blagdanima bez svoje ljubljene barunice Lehzen. Albert poželi pretvoriti palaču u čaroban, blagdanski raj, no izazove tenzije pozivajući neke neželjene goste.

Preljub, HTV 2 u 22:05 sati
Helen odlazi u Joshua Tree ne bi li ondje uspjela životu dati neki smisao. Noah i Anton otisnu se u pustolovinu u koju polažu velike nade koje međutim sasiječe zlosutni poziv.

FILMOVI

Sljedeća tri dana, HTV 1 u 20:10 sati
John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhite zbog ubojstva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu, Lara postaje suicidalna i John uviđa da postoji samo jedno rješenje - izbaviti je iz zatvora.

Otporni na metke, RTL u 21:55 sati
Rock Keats i Archie Moses najbolji su prijatelji i sitni kriminalci koji u onome što rade imaju prilično uspjeha. Sve se mijenja kada se upletu u veliku operaciju krijumčarenja droge, pa se ispostavi kako je Keats zapravo Jack Carter, inkognito policajac koji uhiti Mosesa, ali ne i organizatora Franka Coltona.

Čovjek zvan Hrabrost, HTV 1 u 22:55 sati
Četrnaestogodišnja Mattie Ross izgubila je oca jer ga je hladnokrvno ubio kukavica Tom Chaney. Mattie je odlučna privesti ga licu pravde. Pokušava to učiniti uz pomoć Roostera Cogburna, šerifa brzog na obaraču ali i u ispijanju alkohola.

Utrka do uklete planine, Nova TV u 23:15 sati
Već godinama postoje priče o tajnom mjestu u srcu pustinje u Nevadi, poznato po neobjašnjivim fenomenima i čudnim ukazanjima. Zovu ga Ukleta planina. Ova zabavna avantura prepuna nevjerovatnih specijalnih efekata nastala je prema istoimenoj hit knjizi američkog pisca, Alexandera Keya.

Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda, RTL u 23:40 sati
Neukrotiva bivša kriminalka Jyn Erso stavlja sve na kocku kada Mon Mothma, vođa pobunjeničkog saveza, zatraži njenu pomoć u riskantnom pothvatu. Jyn se treba pridružiti šačici hrabrih pobunjenika koje predvodi hladnokrvni Cassian Andor na naizgled nemogućoj misiji. Njihov zadatak? Iz samog srca Galaktičkog carstva ukrasti planove zastrašujućeg novog oružja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala