Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James McAvoy u potpuno improviziranoj ulozi
Film "My Son" predstavljen je prvim trailerom, a McAvoy za svoju ulogu nije dobio baš nikakve smjernice

James McAvoy u potpuno improviziranoj ulozi

Claire Foy i James McAvoy predvode glumačku ekipu nove verzije filma My Son, koja uskoro stiže na Peacock. NBC-jeva streaming platforma objavila je kako će ekskluzivno prikazati ovaj triler, koji je danas predstavljen i prvim trailerom.

Film My Son radnjom je isti kao i francuski original po kojem je rađen: McAvoy se nalazi u ulozi čovjeka koji je izgubljen, bez odgovora o nestanku sina, a sam glumac nije dobio niti scenarij niti dijalog, a nije mu ni otkriveno kako bi priča trebala završiti.

Ono što ćemo imati prilike vidjeti kad film ugleda svjetlost dana jest McAvoyeva improvizacija kroz cijeli film. On glumi i reagira na duge glumce koji su svjesni zapleta filma. Redatelj Christian Carion taj je koncept preuzeo iz svog originalnog filma iz 2017. godine, u kojem je glumio Guillaume Canet. Glavni glumac zapravo razotkriva zaplet i rasplet filma istovremeno kad i gledatelji.

Pratimo McAvoya u ulozi mladog oca čiji sin odjednom nestane. Film vodi gledatelje na putovanje s Edmondom Murrayem koji se vraća u grad gdje živi njegova bivša žena (Foy) kako bi pronašao odgovore, no postane još više zbunjen kada postane očito da mu je sin otet. Očajan u potrazi za odgovorima Murrayev život prepun je zagonetki, a te će zagonetke sam otkriti istovremeno kad i gledatelji.

Film My Son, koji također nosi naziv The Hearts of the Down Under and the My Son, na Peacock streaming uslugu trebao bi stići 15. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala