Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obožavatelji oduševljeni: Netflix ipak preuzeo seriju Manifest!
Četvrta sezona svakako će biti posljednja, a bit će podijeljena u nekoliko dijelova

Obožavatelji oduševljeni: Netflix ipak preuzeo seriju "Manifest"!

Foto: YouTube

Nakon što je NBC prije 10 tjedana otkazao svoju hit seriju Manifest čija je finalna epizoda treće sezone završila prilično napeto, obožavatelji i ekipa iz serije bili su izvan sebe. Obožavatelji jer se tajna leta 828 konačno kretala rasplitati, a glumci i ostala ekipa koja radi na seriji također nisu očekivali otkazivanje. Sve nade prešle su na Netflix u kojem prvotno nisu mislili preuzeti seriju, ali ipak su se predomislili!

Na sreću svih navedenih, Netflix je objavio kako će četvrta sezona imati čak 20 epizoda što je više od dosadašnje tri koje su imali na NBC-ju (prva je imala 16, druga i treća po 13 epizoda). Četvrta sezona svakako će biti posljednja, a 20 epizoda trebalo bi biti podijeljeno u nekoliko dijelova – nije još poznato kako.

Razlog zašto su svi očekivali da Netflix nastavi seriju jest taj što je navedeni streaming servis u lipnju premijerno predstavio prve tri sezone koje su doživjele veliki uspjeh, pogotovo u Sjevernoj Americi. "Od premijere na Netflixu Manifest se pokazao kao iznimno popularna serija kod naših pretplatnika. Čini se kako su Jeff Rake i ekipa napravili odličnu misteriju koja je zaokupila pažnju gledatelja diljem svijeta, a kako mi vjerujemo u nove šanse s veseljem možemo reći da će obožavatelji ipak dobiti završetak serije u finalnoj, velikoj sezoni", stoji u izjavi Bele Bajaria, jedne od vodećih u Netflixu.

Tvorac serije Jeff Rake planirao je cliffhanger na kraju treće sezone jer nikako nije očekivao otkazivanje. Nakon Netflixove dobre vijesti zahvalio je svim glumcima, ekipi, scenaristima, redateljima, producentima, Netflixu, Warner Bros.-u te obožavateljima bez kojih se ovo produživanje sigurno ne bi dogodilo.

Manifest prati nekoliko putnika s fiktivnog leta Montego Air 828 koji nakon jakih turbulencija slijeću u New York samo kako bi shvatili da je tijekom njihovog putovanja prošlo pet i pol godina. Nakon pokušaja pomirenja s time, svaki od njih pomalo shvati da osim što su svi ostarili osim njih, sad imaju posebnu sposobnost vidjeti buduće događaje. Serija je premijerno predstavljena u rujnu 2018. na NBC-ju, a finale treće sezone emitirano je 10. lipnja ove godine nakon čega su iz NBC-ja objavili kako otkazuju seriju. Treća sezona imala je sasvim dobru gledanost s oko 3,1 milijun gledatelja čime je bila 11. najgledanija serija po scenariju za NBC u sezoni 2020/2021.

U prve tri sezone u glavnim ulogama bili su Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Matt Long i Holly Taylor s tim da bi se Roxburgh i Dallas svakako trebali vratiti u četvrtoj sezoni, ali još čekamo službenu objavu o glumačkoj postavi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala