Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 27.8.
Večeras nas na malim ekranima uz zanimljive serije i filmove čeka i prvi hrvatski film u žanru fantastike

TV Preporuke dana - Petak 27.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.8.

SERIJE

Ruža vjetrova, RTL u 20h
Jakov uspije spriječiti Stipu u namjeri da ubije Jelenu, te se mora nositi s posljedicama. Tamara pomaže nervoznoj Jeleni… Suzanu brine odnos između Sare i Šimuna, no Krsto ju razuvjerava da su njihova djeca samo prijatelji. Dragica doznaje za nove obiteljske probleme i ukori Stipu i Petra, Jakov moli Maricu da se vrati kući.

Viktorija, HRT 3 u 21h
Potresena problemima tkalca svile u Spitalfieldsu, Viktorija organizira raskošni srednjovjekovni bal u palači na kojem će svi uzvanici nositi kostime izrađene u toj siromašnoj četvrti. Premda bal postigne velik uspjeh, izazove javni skandal.

Ljubavna oluja, Nova TV u 21h
Firuze doživi veliki šok kad shvati da će joj na putu kojim je krenula kako bi spasila oca kušnju predstavljati i Ajaz. Ni Ajaz nije očekivao da će se susresti s Firuze, pa staje pred nju sa svom silom pitanja na umu. Ovaj obračun bit će vrlo težak za oboje.

FILMOVI

Velika igra, HRT u 20:10h
Nevjerovatna istinita priča o Molly Bloom, ženi koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Njezini igrači su bili filmske zvijezde, poznati sportaši, poslovnjaci i ruska mafija.

Tijesna koža, RTL u 22h
U kući referenta Mite (Nikola Simić) vlada rasulo, a situacija na poslu nije ništa bolja. U pretrpanom i tijesnom stanu svatko traži kutak za sebe, a Mitina mala plaća je nedovoljna da zadovolji sve obiteljske potrebe i zahtjeve. Najmlađi sin ima problema u školi i sanja o rabljenoj Hondi, stariji sin je vječni apsolvent astronomije, a kći diplomirana pravnica koji bezuspješno traga za poslom. I na poslu je Miti sve gore, pa mu je zarada na listiću sportske prognoze posljednja slamka spasa koja bi mu omogućila da se izvuče iz vlastite kože koja mu postaje sve tjesnija.

Izbavitelj, HRT 3 u 22:05h
U jednom mirnom srednjoeuropskom gradiću počinju se događati neobične stvari. Pojavljuju se ljudi-štakori koji, malo po malo, osvajaju vlast i sve stanovnike, od gradonačelnika do posljednjeg skitnice, pretvaraju u sebi slične...

Kako biti solo, Nova TV u 22:50h
Usputni seks, spoj na slijepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov. Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za "onim pravim", za "nabrzaka" ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav - must have.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala