Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za Kin otkriva irsku kriminalističku dramu s Charliejem Coxom
AMC+ je objavio trailer za svoju nadolazeću krimi dramu koja stiže već u rujnu

Prvi trailer za "Kin" otkriva irsku kriminalističku dramu s Charliejem Coxom

Stigao je prvi trailer za nadolazeću kriminalističku dramsku seriju Kin koja će ovog rujna stići na AMC+, a u čijoj se glavnoj ulozi nalazi Charlie Cox. Televizijska serija prati živote obitelji Kinsella, koja se nađe upletena u rat sa zloglasnim narko šefom (Ciaran Hinds).

Serija će donijeti osam epizoda, a sve su snimane u Dublinu. Priča nam donosi obitelj Kinsella koja nije spremna na rat, ali je na njega primorana nakon stravične smrti dječaka. Obitelj kreće u borbu protiv međunarodnog narko kartela.

Službeni sinopsis otkriva nam kako se obitelj našla u ratu koji je nemoguće pobijediti. Borba između Davida i Golijata. Kinselle su u manjini, imaju manje novaca i oružja od kartela te su zatvoreni u svojoj dublinskoj bazi, dok im poslovi propadaju, a članovi obitelji i suradnici stradavaju. No oni imaju nešto što kartel nema: neuništivu vezu krvi i obitelji.

Osim neuništivih veza, serija Kin ima i izvrsnu glumačku ekipu koju predvode Cox kao Michael Kinsella i Hinds kao Eamon Cunningham, a u njoj su i Clare Dunne kao Amanda Kinsella, Aidan Gillen kao Frank Kinsella, Sam Keeley kao Eric "Viking" Kinsella, Emmet J. Scanlan kao Jimmy Kinsella, Maria Doyle Kennedy kao Bridget "Birdy" Goggins, Hannah Adeogun kao Anna Areoye te novopridošlica Yasmin Seky u ulozi Nikite Murphy.

Peter McKenna i Ciarán Donnelly su tvorci serije, a McKenna na njoj radi i kao showrunner, izvršni producent te scenarist. Serija Kin svoju će premijeru imati 9. rujna na AMC+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala