Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 21.8.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo par poznatih serije te pregršt dobrih i zanimljivih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 21.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.8.

SERIJE

CSI: New York, RTL 2 u 22h
Na tri različita mjesta pronađeni su dijelovi ljudskog tijela – ispod kamiona, ispod klupe te na kiosku. Forenzičari sakupljaju tijelo žrtve i pokušavaju doznati što se događa, dok se Sid u laboratoriju trudi odrediti dob žrtve. Nakon pronalaska glave nesretnika, CSI tim otkriva da se radi o Michaelu Byrnu, 55-godišnjem muškarcu koji je pretukao mehaničara, koji je pak gnjavio njegovog oca zbog kašnjenja plaćanja. No to se čini kao beskoristan trag jer Byrnova kći CSI timu otkriva da je njezin otac bio dobar čovjek i da nije imao neprijatelje. CSi tim također zaključuje da torzo žrtve nije pronađen gdje ga je ubojica bacio te da je bio prebačen s originalne lokacije.

Dnevnik velikog Perice, HRT 1 u 22:12h
Nastup na glavnom zagrebačkom plesnjaku za Pericu je bio sudbonosan - riješio je sve nesuglasice sa Žnidom, a Nada je te večeri ostavila zaručnika. Izgledalo je kao da je sve došlo na svoje. No onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao - Zagreb je pogodila katastrofalna poplava. Cijeli južni dio grada, Trnje i Trešnjevka, našli su se pod vodom. No mutna savska voda u toj dramatičnoj noći prepunoj neizvjesnosti razbistrit će neke odnose i donijeti neočekivana savezništva...

FILMOVI

Peti element, Doma TV u 19:55h
Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću. U budućnosti kakvu je osmislio režiser Luc Besson, čovječanstvo je krenulo prema zvijezdama, šireći životnu energiju. No svakih 5000 godina, kada se nakratko otvore vrata paralelnih dimenzija, mračna sila napada univerzum. Upravo sada je to vrijeme i zao Zorg (Gary Oldman) to želi iskoristiti. Nadu za spas čovječanstvu može pružiti samo Leeloo (Milla Jovovich), koja predstavlja peti element, životnu snagu.

Knjiga o džungli, RTL u 20h
Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog  tigra Shere Khana.

Lav, HRT 1 u 20:11h
Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth.

Tatica u suknji, RTL u 22h
Daniel Hillard (Robin Williams) voli zabavljati djecu, a zarađuje tako što daje glasove likovima animiranih filmova. Kada se zabava koju je pripremio za sinov rođendan izmakne kontroli njegova supruga odluči da se razdvoje. Kako bi ipak provodio što više vremena sa svojom djecom Daniel se maskira u gospođu Doubtfire i postane dadilja vlastitoj djeci.

Na rubu budućnosti, Nova TV 22:35h
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala