Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 20.8.
Večeras iz programa izvajamo omiljene lokalne i strane serije kao i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Petak 20.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.8.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:20h
Džebra se zaljubio, ali nije sve tako jednostavno. Zaljubio se u pokrivenu djevojku - Aidu. Kao pravi Fazlinović, za ljubav je spreman učiniti sve , čak se i okrenuti vjeri, ali u problemu je, jer ne zna kako objasniti Izetu. Džebra, Damir i Šefika pokušavaju Izeta isključiti iz Džebrine ljubavne priče. Naravno da im to ne uspijeva. Bećir je ponovo u Sarajevu i Marija saznaje da je on predsjednik udruge homoseksualaca. Bećir i dalje pati za Čombetom.

Katarina Velika, HRT 3 u 21h
Glasine o lažnim prijestolonasljednicima izazivaju kaos. Planira se ponovno pokapanje ostataka Pavlova oca, ali poslije je otkazano. Pavel je opet ljut na caricu, ali sad još više. Ruska mornarica nema gotovo nikakvih izgleda u velikoj pomorskoj bici. Tko će pobijediti?

Dnevnik velikog Perice, HRT 1 u 21:59h
Neočekivanom pobjedom u radijskoj emisiji Mikrofon je vaš Peričina pjevačka karijera dobila je novi vjetar u leđa, a nastupi se redaju jedan za drugim. U privatnom životu ne može se pohvaliti takvim uspjesima - brak sa Željkom je gotov, a Nada je u rukama svog zaručnika. Čak je i prijateljstvo sa Žnidom na velikoj kušnji. Jedina Peričina utjeha je dogovoreni nastup u Tucmanu, glavnom zagrebačkom plesnjaku, koji bi trebao potvrditi njegov zvjezdani status.

FILMOVI

Kralj lopova, HRT 1 u 20:10h
Poznati lopov u mladosti, udovac Brian Reader, 77. godina, okuplja bandu kriminalaca i smišlja neviđenu pljačku tvrtke Hatton Garden Safe Deposit. Svi lopovi su u 60-im i 70-im godinama osim jednog i koriste svoje starinske lopovske vještine u planiranju pljačke tijekom uskršnjeg vikenda.

Metak u glavu, RTL u 21:45h
Sylvester Stallone glumi plaćenog ubojicu Jimmyja Bobu koji sa svojim dugogodišnjim partnerom Louisom Blanchardom odlazi na uobičajen zadatak: moraju smaknuti Hanka Greelyja, bivšeg policajca koji je nečasno otpušten sa službe. Nakon uspješno obavljenog posla odlaze po isplatu u lokalni bar i tu sve kreće po zlu - prevareni su i Louis je ubijen. Sljedeći dan u New Orleans dolazi detektiv Taylor Kwon istražiti ubojstvo svog nekadašnjeg partnera Greelyja i kriminalca Blancharda. Kwon odmah shvaća da su smrti povezane, a trag ga vodi do Jimmyja kojemu nudi suradnju kako bi obojica pronašli odgovorne za smrti njihovih partnera.

Privedite osumnjičene, HRT 1 u 23:38h
U kalifornijskom gradu San Pedru dogodio se neviđen zločin: zbog mutnih novčarskih poslova u luci je ubijeno tridesetak ljudi. Jedina dvojica preživjelih, Mađar i neugledni bogalj Roger Kint (K. Spacey), za kojega se ispostavi da radi kao krijumčar oružja, jedini su stvarni svjedoci događaja. Prilikom policijske istrage koju vodi iskusan istražitelj Kujan (C. Palminteri), Kint počne pripovijedati kako se zločinačka akcija odvijala, što joj je prethodilo i koji su joj bili pravi razlozi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala